27 Cadeau ideeën voor de opening van een nieuwe zaak of bedrijf!

Wat geef je bij de opening van een nieuwe zaak cadeau? Als je op zoek bent naar een mooi geschenk voor iemand die net een eigen bedrijf start of een nieuwe zaak is begonnen, dan ben je op het juiste adres. In dit artikel delen we de mooiste cadeaus om te geven aan iemand die een eigen bedrijf begint of al langer ondernemer is. Als je zelf geen ondernemer bent is het moeilijk in te schatten waar de eigenaar van een bedrijf behoefte aan heeft. Of je nu een cadeau zoekt voor iemand die een nieuw restaurant opent, een kapperszaak, een winkel of een online business. Deze cadeaus brengen een lach op het gezicht van elke ondernemer!. Deze cadeau ideeën zijn ook ideaal als relatiegeschenk voor elke gelegenheid.

Opening zaak cadeau.

Gefeliciteerd met de opening van de zaak cadeau

Je wilt iemand feliciteren met de opening van de nieuwe zaak. Het is een grote stap om een nieuw bedrijf te starten, en hoewel de persoon in kwestie het misschien niet direct laat zien, hij of zij vindt het waarschijnlijk erg spannend! Je weet nooit van tevoren of het bedrijf goed gaat lopen. Om iemand met een nieuw bedrijf een hart onder de riem te steken en jouw steun en support te tonen, is het juiste cadeau belangrijk. Een mooie bos bloemen of een fles champagne is altijd een goed idee. Als je interesse hebt in het bedrijf of samen zaken wilt doen, kun je ook een diner of lunch cadeau geven. Afhankelijk van het bedrijf, kan je ook overwegen om een cadeaubon of benodigdheden voor de zaak cadeau te doen.

Mooie Koffiekopjes voor op Kantoor

Gefeliciteerd Kaars: Je bent Geweldig

Boek: Ondernemen als een Baas

Boeket met Vaas Gefeliciteerd

Aventurijn Edelstenen die Geluk brengen

Celebrations Champagne Fles in Giftbox

Origineel cadeau voor een nieuw bedrijf

Een origineel cadeau voor een nieuw bedrijf laat zien dat jij de ondernemer echt waardeert om wie hij of zij is en dat je die persoon bewonderd. Of je nu een zakelijke relatie of een persoonlijke relatie met deze persoon hebt. Een leuk en origineel idee kan bijvoorbeeld een boek zijn over ondernemerschap. Deze boeken worden vaak gewaardeerd door bedrijf eigenaren, omdat ze hier veel van kunnen leren. Dit laat zien dat jij graag wilt dat ze het goed gaan doen. In dezelfde richting kun je denken aan een lidmaatschap op een netwerkplatform, waar zij contact kunnen leggen met andere ondernemers die dezelfde visie delen. Misschien is het ook een leuk idee om visite kaartjes te ontwerpen of iets anders toe te voegen aan het bedrijf.

reMarkable® 2 met Marker en Zwarte hoes

Luxe Thee Pakket als Bedrijf Cadeau

Geurwolkje® Unity Aroma Diffuser

Luxe Thermosfles voor Onderweg

Magnetisch Whiteboard met Markers

Business Boek: Omringd door idioten

Relatiegeschenk voor de opening van een nieuw pand

Wil jij de band tussen een zakenpartner versterken of iemand waar je graag zaken mee doet feliciteren met een nieuwe stap? Dan is een relatiegeschenk de juiste keuze. Met het juiste cadeau zorg je ervoor dat de ondernemer jou niet meer vergeet en als eerste aan jou denkt als hij een partner nodig heeft die hem ergens mee moet helpen. Win-win dus! Een relatiegeschenk hoeft niet groot te zijn, maar als het een persoonlijke toevoeging heeft is dit een groot pluspunt. Denk bijvoorbeeld aan een gepersonaliseerde mok, of luxe pennen. Je kunt ook een cadeau geven die jullie band weerspiegeld, een grappig cadeau waar iemand van moet lachen werkt ook altijd goed. Andere populaire relatiegeschenken zijn streekproducten of een pakket met lekkernijen voor op kantoor.

Essentialiving Business Planner

Metalen Balpennen van Hoge Kwaliteit

Lunch voor 2 als Relatie Geschenk

Groene Kamerplant voor op kantoor

Pasjeshouder voor al je Visitekaartjes

The Tipping Point voor Ondernemers

Cadeau voor iemand die een eigen bedrijf begint

Iemand die net begint met ondernemen zet een belangrijke eerste stap in zijn of haar carrière. Je kunt het vergelijken met iemand die eindelijk zijn droombaan krijgt of een spannende sollicitatie achter de rug heeft. Een beetje mentale support wordt daarom zeker op prijs gesteld. Of iemand nu jong of oud is, een eigen bedrijf starten is spannend en opwindend. Wil je iemand feliciteren met deze stoere keuze? Een boek over persoonlijke ontwikkeling of een journal is een goed idee. Ondernemers moeten zichzelf goed leren kennen om te weten waar hun sterke en minder sterke kanten liggen. Een ander leuk idee is een massage apparaat, met een knipoog naar de stressvolle tijd die deze kersverse bedrijfseigenaar tegemoet gaat.

Boek over kiezen voor jezelf

Badjas om Thuis te Werken in alle Vrijheid

Laptop Standaard Verstelbaar

Sfeervolle Rituals Geurstokjes

Planner voor meer structuur in de Agenda

Wake up light met APP Cadeau

Cadeau voor de overname van een bedrijf

De overname van een bedrijf kan een emotioneel moment zijn voor de eigenaar. Het kan betekenen dat de eigenaar een compleet nieuwe weg in slaat en een nieuw avontuur begint. Soms is de reden ook iets minder voorspoedig, als het bedrijf bijvoorbeeld failliet dreigt te gaan of de eigenaar de zaak niet meer alleen kan runnen. Hoe dan ook, het is het einde van een hoofdstuk in iemands leven. Het juiste cadeau kan iemand een goed gevoel geven en zorgt ervoor dat je terug kunt blikken op een mooie tijd. Denk aan een mooie ingelijste foto van het bedrijf waar iemand jarenlang zijn hart en ziel in heeft gestopt. Een bijzonder kunstwerk is ook een mooi cadeau. Zoek je een cadeau voor de persoon die het bedrijf gaat overnemen? Dan zijn de andere cadeaus in dit artikel ook geschikt.

Leuke Mini Varen Plantjes Mix 

Mega Milka Reep 900 gram Chocolade

Dopper Original Drinkfles Personaliseren

Wat geef je bij een opening van een zaak cadeau?

Bij de opening van een zaak kun je verschillende cadeaus overwegen, afhankelijk van je relatie met de eigenaar, het type bedrijf en de gelegenheid. Hier zijn een aantal suggesties:

  • Bloemen of Planten
  • Gepersonaliseerde kantoor artikelen
  • Een boek of cursus over ondernemerschap
  • Tools voor persoonlijke ontwikkeling
  • Cadeaubon of een fles champagne
  • Een teambuilding activiteit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *