22x Overlevingspakket 30 jaar | Kleinigheidjes voor 30 jarige

Heb je inspiratie nodig voor een overlevingspakket voor iemand die 30 jaar wordt? Het is een mooie leeftijd, maar voor sommige mensen is het best wel een dingetje. Het definitieve afscheid van je jonge jaren. Hoewel je natuurlijk zo jong bent als dat je je voelt.

Een overlevingspakket 30 jaar is een ontzettend leuk cadeau om samen te stellen. Alleen, of met je vrienden en familie. Zo geef je een cadeau dat de jarige nooit meer gaat vergeten. Je draagt bij aan een onvergetelijke 30e verjaardag.

Wat geef je iemand die 30 jaar wordt?

Er verandert nogal wat rondom de 30e verjaardag. Je bent bezig aan de jaren waarin er van alles te gebeuren staat. Je carrière zit in een spannende fase. Het begin heb je gehad en je begint steeds meer zicht te krijgen op hoe het verder zal gaan.

En misschien ga je trouwen of ben je al getrouwd en word je voor het eerst ouder. Allemaal leuke en spannende dingen. En dit is ook een leeftijd waarop je gaat evalueren. Ben ik goed bezig? Is dit het nu? Je ziet het al. Er is genoeg te verzinnen als cadeau voor iemand die 30 jaar wordt.

Wat koop je voor een man van 30?

Een overlevingspakket voor een man van 30 jaar kan allerlei spullen bevatten. Een bierpakket is misschien een beetje standaard, maar doet het altijd goed. Praktische cadeaus zijn ook altijd welkom. Je kunt denken aan een weekplanner. Of misschien is de man wel bezig met een eigen bedrijf en kan je daar iets voor kopen. Een boekje met tips om te ontspannen is eveneens populair.

Wat koop je voor een 30 jarige vrouw?

Als je inspiratie zoekt voor een overlevingspakket voor een vrouw van 30 jaar, heb je meer dan genoeg keus. Om te beginnen is het leuk om een mommy to be cadeau te geven. Het hoort een beetje bij de leeftijd en voor veel vrouwen is het een droom om zwanger te worden.

Maar misschien is de 30-jarige vrouw wel meer bezig met haar carrière. Daar kun je natuurlijk ook iets mooi voor kopen. En vergeet de chocola niet.

22 Cadeaus voor in een overlevingspakket 30 jaar!

Dat je niet zo goed weet wat je moet geven is na dit lijstje geen excuus meer. Er staan 22 tips voor cadeaus in. Leuk om als ‘los’ cadeau te geven. Maar in een overlevingspakket voor iemand van 30 jaar passen ze ook uitstekend. Even contact met je vrienden of familie houden, en je kunt een mooi pakket samenstellen.

1: Popcorn Machine

Met deze popcorn machine komt de geur van verse popcorn de woonkamer binnen. Dit apparaat maakt snel overheerlijke popcorn. Het is net alsof je in de bioscoop zit. En het is nog gezond ook, omdat deze popcornmachine gebruik maakt van hete lucht, en niet van vette olie of boter.

Het is leuk om te geven aan een 30-jarige. Ideaal voor feestjes of om samen met je partner een filmpje te kijken. De popcorn is binnen 3 minuten klaar.


2: 10 Yoga Lessen

Ja, als je 30 jaar oud wordt, neemt de stress langzaam maar zeker toe. Het wordt drukker op het werk, je krijgt meer verantwoordelijkheid en misschien heb je al een baby of komt er eentje aan. Het is gedaan met de rust. Daar helpen deze 10 yogalessen bij.

Het is een online cursus die lovende kritieken krijgt. Deelnemers leren hoe ze op een goede manier kunnen ontspannen. Dit is een ideaal cadeau voor in een overlevingspakket voor een man of vrouw van 30 jaar. Ontspanning is belangrijk, en wordt steeds ietsje moeilijker om ontspanning te vinden.


3: Ultieme bestemmingen boek

Als je een overlevingspakket 30 jaar aan het samenstellen bent met de insteek ‘wat moet de jarige nog allemaal doen’, is dit echt een top cadeau. Dit is een boek van Lonely Planet waarin de mooiste plekken op aarde staan. De lijst is samengesteld door experts van Lonely Planet.

Vermeld er voor de jarige wel even bij dat het niet verplicht is om iedere bestemming ook echt te bezoeken. Het zijn er namelijk 200. Anders zie je de jarige na het verjaardagsfeest nooit meer.


4: Rituals Geurstokjes

Een andere manier om de nodige ontspanning te krijgen, kan met deze geurstokjes van Rituals. Rituals ken je waarschijnlijk wel. Dit zijn die winkels waar het binnen altijd zo lekker ruikt. Die geur kan nu ook in de woonkamer van de jarige komen.

De geurstokjes gaan tot drie maanden mee. Dat is lekker, want in de bloei van je leven heb je wel wat beters te doen dan om de dag geurstokjes vervangen. Het is een heerlijk frisse geur.


5: 30 jaar versiering

Iedere verjaardag is speciaal, maar verjaardag nummer 30 is, net als bijvoorbeeld de 18e en 21e verjaardag, een extra bijzondere. Dat mag niet onopgemerkt voorbijgaan. Dit pakket bestaat niet uit zomaar wat simpele slingers.

Het is mogelijk om eigen ontwerpen te maken. Zo wordt het een echt persoonlijk cadeau. En omdat het een pakket is, bespaar je ook nog behoorlijk wat kosten.


6: Bonsai boompje

Oosterse sferen worden in huis gehaald met een bonsai boompje. Dit boompje heeft een leeftijd van ongeveer 8 jaar en een hoogte van 30 centimeter. Hij zit in een mooie Japanse bonsai pot.

Dit is een fraai cadeau voor een 30-jarige die te weinig groen in huis heeft, of juist altijd behoefte heeft aan meer groen. Een bonsai boompje heeft weinig onderhoud nodig. In de zomer moet er wel behoorlijk wat water worden gegeven.


7: Week planner

Druk druk druk. Dat past wel een beetje bij deze leeftijd. Werk, hobby, vrienden, partner en eventueel gezin. Hoe moet dat allemaal op rolletjes verlopen? Dat kan prima met deze weekplanner. Deze planner heeft hele goede recensies gekregen.

Het is namelijk een heel overzichtelijke planner. En let op als je een ‘overlevingspakket 30 jaar’ aan het samenstellen bent. Dit past daar perfect in. 


8: Elektrische voetenwarmer

Iets heel anders, maar wel een erg lekker cadeau. Het klimaat mag dan aan het veranderen zijn. Het is niet zo dat Nederland een land is waar je gaat overwinteren. Dankzij deze elektrische voetenwarmer heeft de jarige nooit meer koude voeten.

Het handige is dat de voetenwarmer vanzelf uitschakelt na anderhalf uur. Het wil namelijk weleens gebeuren dat je in slaap valt. 


9: Cocktail Shaker set

Een cadeau voor de 30e verjaardag kan best moeilijk zijn. Met deze cocktail shaker set doe je veel mensen een plezier. Het is hartstikke leuk om zelf cocktails te maken. Dat wordt appeltje eitje met deze set. Er zit zelfs een boekje bij met allerlei lekkere recepten.

En het leuke van dit cadeau is dat je er zelf lekker van mee kunt profiteren. Zo kun je met vrienden afspreken om de favoriete cocktails te gaan maken. Ook weer een uitermate goed cadeau voor in een overlevingspakket voor iemand van 30 jaar.


10: Chocolade proeverijtje

Over goede cadeaus voor in een pakket gesproken. Deze chocolade proeverij is een simpele maar goede manier om iemand blij mee te maken. Bijna iedereen houdt van chocolade, en je wordt er ook nog eens vrolijk van. In die zin is het ook nog een therapeutisch cadeau.

Het leuke van deze proeverij is dat het zes kleine repen zijn. Zo kan je alles proeven. Tony’s Chocolonely staat bekend om de goede kwaliteit en om de 100% slaafvrije chocolade.


11: Eierwekker Delfts Blauw

Handig en ook nog fraai. Deze eierwekker kook je mee met je eieren. Aan het melodietje is te horen of de eieren goed zijn of dat ze nog even in de pan moeten blijven zitten. Zacht gekookt, hard gekookt, of medium gekookt hebben elk een eigen melodie.

En het design mag er zeker zijn. Oudhollands door Hollandsche Waaren.


12: Boek over Zelfontwikkeling

Zoals je daarnet al kon lezen is dit een leeftijd waarop er wat geëvalueerd wordt. En er wordt voorzichtig nagedacht over een opleiding of wat cursussen. Een mooie manier om verder te komen is door dit boek over zelfontwikkeling van Michael Pilarzczyk te lezen.

Hij was vroeger dj op de radio en presenteerde bij TMF. Master Your Mindset gaat over persoonlijke en spirituele groei. En over zakelijk succes. Leuk geschreven en prima stof tot nadenken. Past uitstekend in een overlevingspakket voor iemand van 30 jaar.


13: Codenamen spel

Het leven mag dan wat serieuzer worden, het is zo belangrijk om plezier te blijven maken. Dat kan op verschillende manieren. Een daarvan is door een gezelschapsspel te spelen. Je hebt plezier met vrienden en bent ook nog aan iets spannends aan het doen.

Dit spel heeft alles met spionnen te maken. Het wordt gespeeld met twee teams. Hoe groot die teams zijn maakt niet uit. Het is een woordspel dat spannend en erg leuk is.


14: Authentiek Koffieapparaat

Een van de populairste koffieapparaten die er is. De Bialetti 6-kops Moka Express werkt heel simpel. Het reservoir met water vullen, gemalen koffie in het filter en even later kan je genieten van een heerlijk kopje koffie.

Laat je niet misleiden door de gedachte dat een koffieapparaat aan de prijzige kant kan zijn. Dat valt met 29 euro reuze mee. En de espresso die hieruit komt is ongeëvenaard.


15: Luxe Tapasplank

Bij gezelligheid horen hapjes. En wat denk je van een drukke werkweek die op vrijdag afgesloten moet worden met een drankje en een hapje. Deze tapasplank is veel meer dan een plank. Dit is dan ook de luxe uitvoering.

Er zitten kaasmesjes bij, en het bestaat uit een borrelplank, serveerplank, kaasplank, en zo kan je nog wel even doorgaan. Ideaal voor zomeravonden en gezellig voor als de dagen korter worden. 


16: Dubbele hangmat

Zoek je een cadeau voor iemand die lekker wil relaxen? Dan is deze blauwe hangmat een leuk cadeau. Het is een dubbele hangmat. Dat betekent dat je er lekker met zijn tweeën in kunt liggen. De hangmat kan een gewicht van 200 kilogram aan.

Inclusief touwen is de hangmat 235 centimeter lang. Je kunt er heerlijk in relaxen en het ziet er ook gewoon leuk uit. Bij de hangmat zit een opbergtas.


17: 30 jaar T-shirt

Een leuk cadeau voor in een overlevingspakket 30 jaar voor vrouwen. Een shirt met in gouden letters 30 jaar. Beschikbaar in verschillende maten en dankzij de glitters een echt feestelijk shirt.

Houd er rekening mee dat de shirts klein vallen. Het advies is daarom om één maat groter te bestellen. Dit shirt is in elk geval een grote verassing voor de jarige en een leuke toevoeging aan een cadeaupakket voor vrouwen!


18: Schilderen op nummer

Misschien heb je het als kind weleens gedaan, schilderen op nummer. Ook voor volwassenen is dit een prima manier om te ontspannen. En voor een 30-jarige een uitstekende activiteit om tot rust te komen.

Alles zit bij dit pakket. Dat wil zeggen verf, kwastjes en natuurlijk het genummerde canvas. Er zijn ontelbare schilderijen die kunnen worden gemaakt.


19: Borrelhapjes bakboek

Altijd leuk om in de keuken te staan en iets lekkers te maken. In dit boek staan de meest smakelijke borrelhapjes. Niet minder dan 150 staan er in het bakboek van Laura Kieft.

Het leuke is dat het niet alleen om hartige hapjes gaat. Dankzij dit boek weet je ook hoe je de beste sauzen en spreads kunt maken. En vrijwel alle gerechtjes uit dit boek zijn snel klaar te maken.


20: Aroma Diffuser

Een aroma diffuser verspreidt lekkere geuren door de ruimte waar de diffuser staat. Je vult de bak met een beetje water en doet er enkele druppels olie bij. Dit kan lavendel zijn voor de nodige ontspanning, of gewoon een geur die je lekker vindt.

De aroma diffuser kun je overigens ook als nachtlamp gebruiken. En het fijne is dat je eindeloos kunt variëren met aroma’s. Dankzij de prettige geur kom je in je eigen huis heerlijk tot rust.


21: Qwixx dobbelspel

Dit is een heel grappig spel om met vrienden of je gezin te spelen. En ook ideaal voor spelers die niet zo goed op hun beurt kunnen wachten. Dat hoeft hier namelijk niet. Iedereen dobbelt tegelijk. En je mag ook de worpen van anderen gebruiken om je kaart zo snel mogelijk vol te krijgen.

Qwixx is ontwikkeld als spel voor kinderen, maar ook erg leuk voor verjaardagen van iemand van 30 jaar. En het is een leuk klein cadeau voor in een verrassingspakket.


22: Elektrische peper en zout molen

Een van de meest gegeven cadeaus op bruiloften, maar ook voor iemand van 30 jaar een leuk presentje. Deze elektrische peper en zoutmolen is stijlvol en uiteraard functioneel.

Bedoeld voor peper en zout, maar de molens kun je ook met andere kruiden en specerijen vullen. Dankzij het keramisch maalsysteem is het mogelijk om verschillende groottes korrel uit de molens te krijgen.


Bekijk meer cadeau inspiratie:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *