28x De leukste Pokemon Knuffel | Kinderen vinden dit te gek!

Wil jij de leukste Pokemon knuffel kopen voor jouw zoon, dochter, nichtje, neefje of gewoon voor jezelf? Kinderen vinden alles wat met Pokemon te maken heeft fantastisch, maar er zijn ook veel volwassenen die gek zijn op de bijzondere figuren die allemaal hun eigen krachten hebben. Wij hebben voor jou een lijst gemaakt van de leukste Pokemon knuffels die populair zijn bij jong en oud, zodat je zelf niet meer hoeft te zoeken. Welke vind jij het leukst?

Een knuffel is leuk voor kinderen om mee te spelen en te slapen. Ze hebben het gevoel dat ze een maatje hebben waar ze alles aan kwijt kunnen en voelen zich veilig. Zeker met een Pokemon die ze kan beschermen tegen enge monsters onder hun bed. Voor volwassenen kunnen deze super realistische knuffels ook dienen als een gave decoratie.

Lees ook: Origineel cadeau voor kinderen van 7 jaar

Waarom is Pokemon zo populair onder kinderen?

Pokemon is een volledig geanimeerde serie die zo realistisch is dat ieder kind geloofd dat het echt is. Het gaat over geanimeerde figuren die allemaal hun eigen krachten hebben en een eigen type. Je hebt bijvoorbeeld water, vuur, steen of spook Pokemon. De een is dan weer sterker dan de ander, zoals een water Pokemon die altijd een voordeel heeft ten opzichte van een vuur Pokemon.

In de tekenserie gaan de Pokemon trainers op pas om hun favoriete Pokemon te vangen en te trainen. Zo vormen ze uiteindelijk een sterk team waarmee ze Gym leaders kunnen verslaag en uiteindelijk de winnaars kunnen worden van de Pokemon League. Kinderen wouden graag dat dit echt was en daarom zijn ze groot fan van deze serie. Er bestaan ook Pokemon kaarten die ze met elkaar ruilen op school, hier kun je dan ook mee battelen.

Pokemon voor jong en oud

Het is absoluut niet alleen gemaakt voor kinderen, ook volwassenen zijn helemaal weg van de animatie. Er zijn vele spellen beschikbaar voor nintendo spelers en Pokemon kaarten zijn ook onder volwassenen super populair. Je kunt er ook nog eens super rijk mee worden als je bijzondere kaarten verkoopt.

Verder zijn veel volwassenen fan van jongs af aan en zijn ze het altijd gaaf blijven vinden. Daarom is het helemaal niet raar om deze Pokemon knuffels cadeau te doen aan een volwassen persoon, als je weet dat hij of zij gek is van Pokemon. Je kunt hem leuk in je kamer zetten als decoratie.

Waar kun je Pokemon knuffels kopen?

Er zijn verschillende winkels die Pokemon knuffels verkopen zoals de intertoys of andere grote speelgoed winkels. Helaas zijn de bijzondere favorieten daar vaak uitverkocht, omdat het zo een grote hype is. Daarom is het vaak verstandig om deze knuffels online te kopen, wanneer je zeker weet welke je wilt hebben. In de lijst hieronder vindt je de meest populaire Pokemon.

Online zijn er ook verschillende platformen die de knuffels verkopen, de meest betrouwbare is Bol.com. Daarom hebben wij een selectie gemaakt van 28 coole Pokemon knuffels, die allemaal via bol.com te bestellen zijn zodat je zeker weet dat de kwaliteit en levering goed verloopt.

De leukste knuffels van favoriete Pokemons

Bekijk onderstaande lijst met bijzondere Pokemon die het meest populair zijn bij jong en oud. Bij elke knuffel staat een beschrijving over het type Pokemon zodat je weet of dit degene is die je wilt hebben. Welke pluche Pokemon vind jij het coolst?

1: Charmander knuffel

Charmander is een Pokemon uit de eerste serie en is daarom ook een van de meest bekende. De oudere generatie kent deze Pokemon knuffel gegarandeerd en vindt hem geweldig!

Ook jongere kinderen vinden het super om deze knuffel in huis te hebben omdat hij bekend staat om zijn vuurspuwende krachten en een van de eerste Pokemons is van Ash uit de serie.


2: Squirtle

Squirtle is ook een bekende Pokemon uit de eerste generatie en is daarom super bekend. Ook hij zit in het team van Ash als zijn eerste water Pokemon en blijft bij hem tot hij volledig is geëvalueerd.

Hoe leuk is het om deze schattige schildpad als pluche Pokemon knuffel te hebben? Squirtle staat bekend om zijn eigenwijze gedrag en sterke water aanvallen.


3: Pikachu pokemon knuffel

Als je een Pokemon denkt, dan denk je aan Pikachu. Een elektrische type Pokemon die iedereen die hem in de weg zit elektrocuteert. Ook wel de elektrische muis genoemd.

Dit is de Pokemon die team Rocket gedurende de hele serie probeert te stelen van Ash, omdat Pikachu zo sterk en bijzonder is. Een grote favoriet van vele fans.


4: Bulbasaur

Bulbasaur is een gras Pokemon die wederom in het eerste team van Ash zit. Hij is moeilijk te vangen en heeft bijzondere krachten waardoor hij erg moeilijk is te verslaan.

Bulbasaur is een super populaire Pokemon knuffel omdat hij al sinds de eerste generatie bekend is en bekend staat om zijn unieke krachten. Als gras Pokemon is hij super stoer en realistisch.


5: Jigglypuff

Jigglypuff ziet er misschien schattig uit, maar is een hele gevaarlijke psychic Pokemon met paranormale gaves. Deze Pokemon kan je door zijn zang gemakkelijk in slaap krijgen.

Een leuk cadeautje dus als pluche Pokemon knuffel aangezien deze bekend staat om zijn slaapverwekkende zang. Leuk om mee te slapen voor kinderen.


6: Eevee knuffel

Eevee is een andere Pokemon die super bekend is door de eerste generatie. Deze bijzonder schattige jongen heeft namelijk de eigenschap om in allemaal verschillende types te evalueren aan de hand van unieke stenen.

Klinkt ingewikkeld, maar elke Pokemon fan begrijpt dit wel. De Eevee knuffel is een normaal type Pokemon die wel kan vechten maar niet heel bijzondere krachten heeft. De volgende soorten zijn allemaal versies waarin Eevee kan evalueren.


7: Flareon

Flareon is de eerste Pokemon waarin Eevee kan evalueren, dit is het vuur type. Als je dus een vuursteen aan Eevee geeft en hij is sterk genoeg veranderd hij in dit unieke vuurtype.

Deze Pokemon is bijzonder omdat je hem niet vaak tegenkomt, tenzij je zowel een vuursteen kunt bemachtigen als een Eevee kunt vangen. Wat niet mee valt.


8: Vaporeon

Vaporeon is nog een Pokemon waarin Eevee kan evalueren, dit is het water type. Als je dus een watersteen aan Eevee geeft en hij is sterk genoeg veranderd hij in dit unieke watertype.

Deze Pokemon is bijzonder omdat je hem niet vaak tegenkomt, tenzij je zowel een watersteen kunt bemachtigen als een Eevee kunt vangen. Wat niet mee valt.


9: Espeon

Espeon is nog een Pokemon waarin Eevee kan evalueren, dit is het psychic type. Als je dus een psyche steen aan Eevee geeft en hij is sterk genoeg veranderd hij in dit unieke psychic type.

Deze Pokemon is bijzonder omdat je hem niet vaak tegenkomt, tenzij je zowel een psyche steen kunt bemachtigen als een Eevee kunt vangen. Wat niet mee valt.


10: Umbreon

Umbreon is nog een Pokemon waarin Eevee kan evalueren, dit is het dark type. Als je dus een dark steen aan Eevee geeft en hij is sterk genoeg veranderd hij in dit unieke dark type.

Deze Pokemon is bijzonder omdat je hem niet vaak tegenkomt, tenzij je zowel een dark steen kunt bemachtigen als een Eevee kunt vangen. Wat niet mee valt.


11: Jolteon

Jolteon is nog een Pokemon waarin Eevee kan evalueren, dit is het Elektrische type. Als je dus een Electric steen aan Eevee geeft en hij is sterk genoeg veranderd hij in dit unieke elektrische type.

Deze Pokemon is bijzonder omdat je hem niet vaak tegenkomt, tenzij je zowel een Electric steen kunt bemachtigen als een Eevee kunt vangen. Wat niet mee valt.


12: Grookey pluche pokemon

De stok van Grookey was oorspronkelijk een tak uit het bos waar vele Grookey wonen, maar het is geen gewone tak meer. Hij heeft speciale krachten verkregen nadat hij blootgesteld is aan de energie in het lichaam van Grookey.

Zijn groene vacht wekt energie op uit zonlicht. Verwelkte bloemen en bladeren schijnen hun kleur teruggekregen te hebben wanneer Grookey bij hen in de buurt met zijn stok trommelt.


13: Piplup

Piplup is een super schattige water Pokemon geïnspireerd op een Pinguin. Hoewel hij er schattig uit ziet moet je oppassen voor deze kleine vriend want hij heeft sterke krachten.

Hij kan niet alleen water gebruiken, maar ook ijs waardoor hij extra krachtig is. Buitenom dat is hij natuurlijk super schattig waardoor het een geweldige Pokemon knuffel is om te hebben.


14: Wooloo

Zijn gekrulde vacht is zo’n effectief stootkussen dat deze Pokémon van een klif kan vallen en ongedeerd weer op de bodem kan staan. Dat maakt deze schattige Pokemon perfect om mee te nemen naar bed.

Gebruik hem als kussentje om mee te knuffelen of je hoofd op te rusten. Hij ziet er niet alleen heel schattig uit maar is ook nog mega zacht!


15: Gengar

Gengar is een volledig geëvalueerde vorm vanaf Gastly, naar Haunter tot Gengar en is extreem moeilijk te krijgen. Het is een super sterke Ghost Pokemon die je kan betoveren met alleen zijn blik en in je hoofd kan kruipen.

Op de nacht van de volle maan, als schaduwen uit zichzelf bewegen en lachen, moet het Gengar’s werk zijn. Een gevreesde Pokemon knuffel maar wel populair door zijn unieke krachten.


16: Togepi pokemon knuffel

Togepi is een Fairy type Pokemon en daarbij een erg zeldzaam type. Je vindt deze Pokemon niet zomaar en ze zijn moeilijk te vangen. De schelp schijnt vervuld te zijn van vreugde. Er wordt gezegd dat hij geluk zal brengen als hij vriendelijk wordt behandeld.

Togepi heeft maar twee zwakheden en dat zijn staal en vergif. Dus poison Pokemon zijn gevaarlijk voor de kleine Togepi. Het is een schattige Pokemon knuffel waar iedereen blij van wordt.


17: Riolu

De kleine Riolu is een echte vechtersbaas. Hij is bijzonder energiek, met genoeg uithoudingsvermogen om de hele nacht door te rennen. Met hem gaan wandelen kan een uitdagende ervaring zijn.

Het is een vecht type Pokemon die iedereen kort en klein slaat als je in zijn weg loopt. Daarom wint hij vaak battles en is hij een goede aanvulling op je team.


18: Psyduck

Psyduck is een eendje die er een beetje dom uit ziet en zich soms ook zo gedraagt. Daarom willen niet veel trainers hem in zijn team. Stiekem is Psyduck een super sterke psychic Pokemon.

Hij heeft super sterke paranormale gaves die hij enkel in kritieke situaties tot uiting brengt. Wanneer hij dus in een gevecht is kan hij op het laatste moment zijn tegenstander uitschakelen.


19: Lapras

Lapras is een gigantische water Pokemon waar je op kunt zitten terwijl hij je over het water heen brengt. Een slimme en vriendelijke Pokémon, die over het zeeoppervlak glijdt terwijl zijn prachtige lied om hem heen galmt.

Deze Pokemon is extreem moeilijk te vangen, maar als Pokemon knuffel kun je hem wel naast je neer leggen en genieten van zijn prachtige uiterlijk en het zachte materiaal.


20: Yamper

Yamper is een elektrische Pokémon, geïntroduceerd in de achtste generatie. Hij staat bekend als de Puppy Pokémon. Wie wilt er nu niet zo een schattig hondje aan zijn zijde?

Yamper heeft een orgaan in zijn lichaam dat elektriciteit opwekt, en dit orgaan wordt geactiveerd wanneer Yamper rondrent. Yamper kan de elektriciteit die hij opwekt niet opslaan, dus zie je hem vaak rondrennen met elektrische vonken die om hem heen knetteren.


21: Cleffa pluche pokemon

Cleffa is een Pokémon uit de Johto-regio. Het is een pre-evolutie van Clefairy, want Clefairy was een generatie eerder uitgegeven. Cleffa is dus een Baby-Pokemon. Je kunt Cleffa niet vangen, je moet hem verkrijgen door twee Clefairy of twee Clefable te laten paren.

Cleffa is een Fairy type Pokémon die in de 2e generatie werd geïntroduceerd. Hij staat bekend als de Star Shape Pokémon. Erg uniek dus, maar als Pokemon knuffel is hij goed verkrijgbaar.


22: Scorbunny

Scorbunny is een Fire-type Pokémon die werd geïntroduceerd in de achtste generatie. Scorbunny is gebaseerd op een konijn/haas. Hij heeft grote, puntige oren en grote poten.

Hij rent altijd rond en barst van de energie. In de aankondigingstrailer van Sword & Shield rent hij een grote rader op en laat vervolgens vurige voetafdrukken achter in het gras.


23: Mudkip

De vin op het hoofd van Mudkip werkt als een zeer gevoelige radar. Door deze vin te gebruiken om bewegingen in water en lucht waar te nemen, kan deze Pokémon bepalen wat er om hem heen gebeurt zonder zijn ogen te gebruiken.

Het is een populaire Pokemon knuffel door zijn schattige uiterlijk maar sterke karakter en unieke krachten. Met Mudkip in je team kun je nooit verliezen!


24: Charizard

Hij spuwt vuur dat heet genoeg is om rotsblokken te smelten. Hij kan per ongeluk bosbranden veroorzaken door vlammen te blazen dus pas maar op!

Een populaire Pokemon uit de eerste generatie die is geëvalueerd uit Charmander. Dit is een grote favoriet van veel jongens die van Pokemon houden door zijn krachtige vuur en stoere uiterlijk.


25: Oshawott pokemon knuffel

De schelp op zijn buik wordt niet alleen gebruikt in de strijd, maar ook om harde bessen open te breken. Het is een slimme Pokemon die vindingrijk is en zijn krachten vaak gebruikt in het dagelijks leven.

Oshawott is een water Pokemon met bijzondere krachten die pas later in de generaties werd toegevoegd. Daarom kennen kinderen van nu hem als de beste en willen ze hem graag als pluche Pokemon in huis!


26: Magikarp

Magikarp is een bekende water Pokemon uit de eerste generatie die vrij weinig kan. Bijna niemand wilt hem in zijn team, maar als je de moeite neemt om hem te trainen evalueert hij in een gigantische water draak die onverslaanbaar is.

Een leuke vis dus die uiteindelijk uitgroeit tot een geweldige Pokemon met krachtige aanvallen. Magikarp is schattig en erg ondergewaardeerd waardoor hij een leuk cadeau is.


27: Teddiursa

Deze Pokémon likt graag aan zijn handpalmen, die gezoet zijn doordat ze in honing gedrenkt zijn. Teddiursa maakt zijn eigen honing door vruchten te mengen met stuifmeel dat door Beedrill is verzameld.

Omdat deze Pokemon zo erg op een teddybeer lijkt is hij ideaal voor iedereen die graag een knuffel heeft, of ze nu van Pokemon houden of niet. Een super lieve pluche Pokemon.


28: Sobble pluche pokemon

De tranen van Sobble kunnen anderen tot huilen brengen. Dit effect is bijzonder groot omdat zijn tranen naar verluidt zo krachtig zijn als 100 uien.

Als Sobble zich bedreigd voelt, begint hij te schreeuwen en verspreidt hij z’n tranen in het rond, waardoor iedereen om hem heen ongeremd begint te huilen. Sobble maakt van deze afleidingsmanoeuvre gebruik om te kunnen ontsnappen.


Nog niet gevonden wat je zocht?

Bekijk meer cadeau inspiratie:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *