Sweet 16 versieringen voor een onvergetelijke verjaardag!

sweet 16 versieringen

Wordt je dochter bijna 16? Zet de printer alvast maar aan, want je hebt sweet 16 versieringen nodig. Die ga je in deze blog volop vinden. We hebben een dozijn sweet 16 versieringen voor je gevonden, waarmee je je dochter op een ongelooflijke manier gaat verrassen.

De zestiende verjaardag is in Amerika een grote happening. Nederland volgt op dat gebied ook steeds meer. Het moet een dag worden die ze nooit meer gaan vergeten. Daar gaan wij je bij helpen.

Wat voor versiering is leuk voor 16 jarigen?

Sweet 16 versieringen kunnen heel verschillend zijn. Logisch, want niet elke 16-jarige is hetzelfde. In deze blog kijken we dan ook naar diverse kleuren en versieringen.

Daardoor heb je veel keus. Je kunt bijvoorbeeld voor een compleet pakket kiezen. En een versiering kan er ook in de vorm van een taart zijn. Je hebt veel vrijheid en kunt het beste voor je dochter uitzoeken. En je kunt altijd inspiratie opdoen door een sweet 16 cadeaupakket te bekijken.

12 Geweldige versieringen voor een sweet 16

We zeiden daarnet al dat niet iedereen hetzelfde is. Gelukkig niet zeg. We hebben de sweet 16 versieringen dan ook in drie sets verdeeld. We beginnen met de algemene versieringen.

1: Xxl set sweet 16

Wil je zeker weten dat de versiering 16 jaar compleet is? Dan is dit XXL pakket van Perow een aanrader. Het feestpakket bestaat uit van alles. Ballonnen mogen uiteraard niet ontbreken. Ze worden opgeblazen met helium en blijven meer dan 15 uur zweven.

In dit pakket zitten ook een sjerp, twee feestgordijnen en uiteraard slingers. De ballonnen hebben verschillende kleuren, waaronder rosé goud en champagne wit. Met dit XXL pakket koop je alle benodigdheden voor een onvergetelijke sweet 16. 


2: Vlaggenlijn sweet sixteen

Het hoeft heus niet altijd ingewikkeld en uitgebreid te zijn. Deze vlaggenlijn sweet sixteen is hartstikke leuk om op te hangen als jullie dochter al slaapt. De volgende ochtend wordt ze wakker in een zee van roze vlaggetjes.

De vlaggenlijn is 10 meter lang en is roze met zilver. Het ophangen is een eitje. Dit cadeau is een mooie aftrap van haar leukste verjaardag tot nu toe. Laat de meiden cadeaus 16 jaar maar komen!


3: Sweet 16 feestpakket

Het sweet 16 feestpakket is een van de meest uitgebreide pakketten die je gaat tegenkomen. Het is een combinatie van versieringen en allerlei lekkers. Dit lekkers komt onder meer terug in verzorgingsproducten en alcoholvrije wijn.

In het pakket zitten ook een sjerp en mega button. En vergeet de grappige fotoprops niet waarmee selfies kunnen worden gemaakt. Het pakket is feestelijk verpakt op een mini pallet.


4: Deurgordijn feest

Je dochter wil natuurlijk een entree maken zoals Ava in My Super Sweet Sixteen. Dat kan prima met dit deurgordijn. Je ogen worden bijna verblind door de glitters die van het gordijn afkomen.

Het gordijn is een meter breed en twee meter lang. Je kunt het aan elke deur ophangen. Bijvoorbeeld aan de deur van haar slaapkamer, maar ook aan die van de woonkamer of de voordeur. Ze zal zich een echte prinses voelen.


Roze versiering voor 16 jaar

Sweet sixteen versieringen kunnen verschillende kleuren hebben. Dat zie je ook als je het aanbod in winkels zoals de Hema, Action en Xenos bekijkt, of online bij Shein. Is jullie dochter een meisje meisje? Dan zijn dit vier mooie roze versieringen voor haar.

5: Beachflag sweet 16

Wil je een strandfeest voor je dochter organiseren? Dan mag deze beachflag sweet 16 zeker niet ontbreken. De vlag is meer dan drie meter hoog, waardoor niemand er overheen kan kijken.

Dat is natuurlijk ook niet de bedoeling. En je hoeft deze beachflag heus niet per se op het strand te gebruiken. Er zit een houder bij, waardoor je de vlag ook op een harde ondergrond kan neerzetten.


6: Beauty roze taart topper

Bij geen enkele verjaardag mag een taart ontbreken, zeker niet als het om een sweet 16 gaat. De taart zelf is natuurlijk al een feestje en met deze taart toppers wordt het feest nog groter.

De toppers zijn ideaal voor een meisje dat dol is op make-up en mode. Het zijn allerlei leuke afbeeldingen, onder meer van een tas met bloemen, parfumflesjes, lippenstift en de tekst ‘happy birthday’. Misschien kun je het combineren met een van deze sweet sixteen cadeau tips voor ouders.


7: Sweet sixteen sjerp roze

Op de grote dag mag er maar één iemand in het zonnetje staan en dat is natuurlijk de jarige. Ze voelt zich ongetwijfeld al speciaal en dat zal alleen maar meer worden met deze sweet 16 versiering.

De roze sjerp heeft hartjes en in grote gouden letters staat er ‘Sweet 16’ op. De sjerp heeft een lengte van ruim anderhalve meter. Het is een accessoire die eigenlijk niet mag ontbreken.


8: Opblaas 16 roze 

Nog zo’n accessoire die bij een zestiende verjaardag hoort. Webwinkels zoals Solow hangen er niet voor niks vol mee. De folieballonnen kunnen met lucht of helium worden gevuld. Wil je ze laten zweven? Kies dan voor helium.

De roze folieballonnen zijn van prima kwaliteit en zien er ook nog eens prachtig uit. Ze kunnen binnen en buiten worden gebruikt. Buiten moet je uiteraard voorzichtig zijn met helium, anders eindigen ze op de maan.


Sweet 16 versieringen in rose gold thema

Houdt jullie dochter meer van een rose gold thema? Ook dan hebben we meer dan genoeg voor haar (en jullie) in petto.

9: Gevulde ballonnenboog rose/gold

Een bijzondere versiering is deze ballonnenboog. Het ziet er ingewikkeld uit, maar dankzij dit decoratiepakket is het eenvoudig om ook zo’n mooie boog te maken.

Een ballonnenboog in rose gold kleur geeft het feest meteen een chique sfeer. Je kunt zelf kiezen uit hoeveel ballonnen de set moet bestaan. Het begint bij 107 ballonnen en eindigt bij 147.


10: Volledige decoratieset sweet 16

Wil je het niet alleen bij ballonnen houden? Dan kun je kiezen voor een volledige decoratieset sweet 16. Het pakket bestaat uit diverse versieringen die het feest nog wat specialer maken.

Er zitten allerlei ballonnen in het pakket, waaronder de cijfers 1 en 6, maar ook onbedrukte ballonnen in rose gold. Verder vind je onder meer taarttoppers, gouden linten en een gouden gordijn in de decoratieset.


11: Tafelkleed rose/goud

De verjaardag wordt een lekker groot feest. Op tafel staan allerlei hapjes en drankjes. Je kunt de tafel omtoveren tot een rose goud paradijs. Dat doe je met deze set tafelkleden.

In de set zitten twee kleden die perfect passen bij een rose gold feest. Elk kleed heeft een afmeting van 274 bij 137 centimeter. En je kunt ze altijd bijknippen zodat ze het juiste formaat krijgen.


12: Opblaas 16 rose/gold

En dan beginnen we met de folieballonnen, maar dan in rose gold. De ballonnen zijn 85 centimeter groot en kunnen met lucht en helium worden gevuld. Ook hierbij geldt dat als je ze wilt laten zweven, helium de beste keuze is.

Bij de ballonnen zitten 2 rietjes en een pompje. Ook het lintje is in rose gold. De ballonnen staan bijvoorbeeld leuk bij de entree. Iedereen die op het feest komt, weet meteen hoe de sfeer gaat zijn: top!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *