Top 30 Leukste cadeau tips voor een aanstaande moeder!

Zoek jij een cadeau voor een aanstaande moeder, maar weet je niet goed waar zij behoefte aan heeft? In dit artikel geven we jou de beste cadeau tips voor zwangere vrouwen. Zowel cadeautjes om de moeder wat verlichting te bieden tijdens de zwangerschap, als cadeaus voor de baby komen aan bod. Veel mensen gevel hetzelfde cadeau zoals een knuffeltje, maar als de mama straks een voorraad met 10 knuffeltjes heeft zal ze hier niet meer naar om kijken. Wil je een cadeau geven waar de mama in spé echt wat aan heeft? Lees dan snel verder!

cadeau aanstaande moeder.

Origineel cadeau voor aanstaande moeder

Een origineel cadeau voor een zwangere vrouw is iets wat niet iedereen mee zal nemen. Hoewel een set rompertjes of een knuffeltjes heel erg leuk zijn om te geven en te krijgen, zijn er veel meer dingen waar een aanstaande moeder blij van wordt. Denk aan cadeautjes die zij straks hard nodig heeft zoals een luiertas die ze overal mee naartoe kan nemen. Een ander mooi cadeau waar een aanstaande moeder heel blij van wordt is een 9 maanden dagboek, waarin zij haar zwangerschap kan omschrijven en herinneren. Wil je de moeder wat meer ontspanning geven? Denk dan aan een zwangerschapsmassage, of yoga lessen die zij thuis kan volgen voor en na de bevalling.

Thuis Lessen Zwangerschaps Yoga

Zwangerschapskussen voor Lekker Slapen

Hét boek voor de vrouw die moeder wordt

Aroma Diffuser voor meer Ontspanning

Shiatsu Massage Kussen

Knuffelset Boerderij Dieren voor Baby

Moederdag cadeau voor een aanstaande moeder

Zwangere vrouwen voelen zich al mama wanneer de baby nog in de buik zit. Dit is logisch, want zij zijn zich al aan hechten en aan het verbinden met hun ongeboren kindje. Daarom kan het heel mooi en liefdevol zijn om een aanstaande moeder een cadeautje te geven wanneer het moederdag is. Ook als het haar eerste kindje is. Een mooi moederdag cadeau voor een zwangere vrouw is een simpele bos bloemen, een high tea, een mooi verzorgingsproduct of mooie zwangerschapskleding. Als je haar een cadeau wilt geven waarin ze meer kan verbinden met de baby in haar buik, is een zwangerschapsketting een mooi cadeau.

Wafelijzer voor klassieke hartwafels

Babyliss Multistyler met 4 opzetstukken

Animal Crossing: New Horizons

LINDOR Hart Cadeau Verpakking

Boek: Zwanger, bevallen en moeder zijn

High Tea voor aanstaande mama

Grappig cadeau zwangerschap

Grappige cadeaus zijn altijd een goed idee, voor elke gelegenheid. Bekijk hier grappige cadeaus voor vrouwen als je meer inspiratie wilt voor cadeaus die haar laten lachen. Wil je haar laten lachen tijdens de zwangerschap? Denk dan aan een overlevingspakket waar allerlei producten in zitten die de zwangerschap makkelijker maken. Een lekker dekentje met dikke sokken zijn ook leuk, of vul een box met producten die aansluiten bij haar zwangerschap cravings. Vaak zijn dit augurken, sinaasappels of chocolade. Je kunt haar ook een pakket cadeau geven waarmee zij een beeldje kan maken van haar buik met gips. Een activiteit waar zij gegarandeerd veel gaat lachen en met een glimlach aan terug denkt.

Fleece plaid hoody met mouwen

Grappige Fluffy Huissokken voor Mama

Geniet nog even van je Slaap Masker

Sieraad cadeau voor aanstaande moeder

Een sieraad is altijd een goed cadeau idee voor een vrouw. Een mooie ketting of armband die haar doet terug denken aan haar zwangerschap is heel waardevol voor een aanstaande moeder. De tijd dat de baby in de buik zit is heel bijzonder en gaat snel voorbij, daarom is een sieraad die deze tijd markeert erg waardevol. Denk aan een zwangerschapsketting die rinkelt op de hoogte van de baby buik, waardoor het kindje de belletjes hoort. Een mooie armband of een Pandora bedel die het nieuwe kindje vertegenwoordigd is ook heel mooi. Je kunt ook een setje oorbelletjes geven die zij later door kan geven aan haar dochter, als ze zwanger is van een meisje.

Gouden Armband You en Mini Me

Zwangerschapsketting met Belletjes

Ring met geboortesteen van de Baby

Verjaardagscadeau voor mama in spé

Is de mommy to be binnenkort jarig? Dan is dit de perfecte tijd om haar in het zonnetje te zetten. Dit zijn de laatste maanden dat zij nog 100% aandacht voor haarzelf heeft, want als de baby er eenmaal is zal zij vooral bezig zijn met het welzijn en de gezondheid van haar kind. Daarom is dit het perfecte moment voor een wellness weekend, een massage apparaat of een goed boek waarmee zij volledig ontspant. Heeft ze andere hobby’s zoals koken of schilderen waar zij nu nog alle tijd voor heeft? Geef dan een cadeau die aansluit bij deze interesses. Dit laat zien dat jij haar goed kent en geeft haar de mogelijkheid om nog even vol te genieten van haar interesses en hobby’s. Dit kan natuurlijk ook nog wanneer de baby er is, zodra er meer tijd vrij komt. Daarom is een kookboek bijvoorbeeld een leuk en tijdloos cadeau.

Maxi-Cosi
Co-sleeper voor Mommy to be

Hét negen maanden dagboek

Luisteren naar het Baby hartje Cadeau

Ontspannende Activiteit voor Zwangerschap

Luxe Keuken Robot voor Kook Liefhebber

Yogamat, Meditatie kussen en blok

Verwenpakket voor aanstaande moeder

Aanstaande moeders kunnen wel wat extra aandacht gebruiken. Veel mensen onderschatten hoe pittig het kan zijn om een baby te produceren. Veel zwangere dames voelen zich snel moe en hebben meer honger dan normaal. Logisch, want het kost enorm veel energie voor het lichaam om een baby te maken. Later in de zwangerschap gaat de buik ook zwaarder worden, waardoor de vermoeidheid nog erger wordt. Een verwenpakket is daarom altijd een goed idee. Vul een pakket met haar favoriete snacks, comfortabele zwangerschapskleding, een kussen waar zij beter van kan slapen en fijne verzorgingsproducten. Dit geeft haar een geliefd en gewaardeerd gevoel en zorgt ervoor dat zij beter kan ontspannen. Dat is goed voor de mama, maar natuurlijk ook voor de baby in haar buik.

Ontspannende Zwangerschapsolie

Newborn
Teddy Babyslaapzak

Boek vol met Babynamen Inspiratie

Oei, ik groei! Hét zwangerschapshandboek

Comfortable Zwangerschaps Legging

Leuke decoratie voor op de baby kamer

Wat is een leuk cadeau voor een zwangere vrouw?

Als je op zoek bent naar een leuk cadeau voor een aanstaande moeder, kun je denken aan een cadeautje voor de baby, of voor de mama zelf. Cadeaus voor de baby zijn leuk om te geven op een baby shower of wanneer je net te horen hebt gekregen dat jouw beste vriendin zwanger. Op een andere gelegenheid, bijvoorbeeld moederdag of de verjaardag van de aanstaande mama, is een cadeau voor haar meer op zijn plek. Onderstaande cadeaus zijn leuk om te geven.

  • Verzorgingsproducten voor mama & baby
  • Kleding voor mama of baby
  • Dagboeken en Journals voor de moeder
  • Boeken over moederschap
  • Handige accessoires zoals een luiertas
  • Grote cadeaus zoals een kinderwagen of kolfapparaat
  • Ervaringen zoals een massage of zwangerschapsyoga

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *