15x Een origineel cadeau voor iemand die gaat emigreren

Emigreren! Je zoekt een cadeau voor iemand die ons land gaat verlaten om helemaal opnieuw te beginnen in een ander land. Jij wil natuurlijk een origineel cadeau voor iemand die gaat emigreren kopen. Deze grote stap betekent ook een afscheid, dus mag het een heel speciaal cadeau zijn. Daar is inspiratie voor nodig!

Het is ook niet zomaar een alledaags cadeau. Het is een blijvende herinnering en veel geluk wat je mee wil geven. Dit mag gerust al een cadeau van € 20.00 zijn. Er is van alles te bedenken wat echt heel leuk is en past bij een emigratie.

Wat geef je iemand die gaat emigreren?

Maar wat is nu zo’n speciaal cadeau voor iemand die gaat emigreren? Zo vaak komt het niet voor,  je wil echt iets unieks meegeven. Hart onder de riem cadeautjes om succes te wensen zijn een goed voorbeeld.

Een emigratie cadeau heeft speciale aandacht nodig. Het is ook een afscheidscadeau voor iemand die gaat emigreren. Je gaat elkaar missen, je zult elkaar niet zo makkelijk weer real life zien. Gelukkig is de afstand niet groot via internet, maar toch.

Wat geef je aan iemand die lang weggaat? 

Het afscheidscadeau voor emigratie mag heel lief zijn. Mooie inspirerende spreuken, of een cadeau die geluk en succes als boodschap heeft. Praktische cadeaus kan ook. Misschien moet er veel geklust worden, dan is gereedschap heel handig. Vergeet ook niet de grote reis. Er is van alles nodig om dit zo comfortabel mogelijk te maken. Er is dus genoeg om te geven als emigratie cadeau.

Wat geef je iemand die naar het buitenland gaat?

Een ander land heeft eigen gewoontes en keuken, maar er zijn van die typisch Hollandse lekkernijen, waar je echt niet zonder kunt. Meestal Is het een warm land waar iemand naar gaat emigreren. De huid heeft dan zonbescherming nodig. Zonnebrandcrème kan iemand altijd goed gebruiken. En dan die taal en gebruiken van het land, dat is misschien nog wel het meest lastige, dus een praktisch boek met tips is ideaal.

15x Een mooi cadeau voor iemand die gaat emigreren

Heb je al inspiratie gekregen? Jij kent iemand die gaat emigreren het beste. Kies daarom je cadeau wat past en waarmee jij laat zien dat jullie band speciaal is. Het hoeft niet per se duur te zijn. Er zijn al kleinigheidjes voor € 15.00,-  die heel mooi, praktisch, lief of grappig zijn.

1: Een tas voor elke reis

Bepakt en bezakt, wat moeten ze toch veel meenemen. Of ze nu met het vliegtuig, of de auto reizen, je zult zien dat ze nog een goede tas kunnen gebruiken. Deze stevige weekendtas, rugzak en handbagage in één is dus lekker makkelijk.

De meest belangrijke spullen kunnen allemaal mee. De tas is voor maximaal 40 liter en kan worden verkleind naar 30 liter inhoud. Heel handig. Beveiligen is geen probleem, want de tas is geschikt voor een TSA slot. 


2: De leukste kiekjes in een collage

Emigreren? Dat gaat zomaar niet zonder jou! Alle mooie, grappige tijden die jullie samen hadden, mogen niet vergeten worden. Met deze stoere collagelijst, kies je zelf welke foto’s de leukste zijn en waarvan je zeker weet, dat er gelachen wordt.

De collage is geschikt voor negen foto’s van 10×15 cm. De mooie ronde lijst van 56 cm, geeft een creatieve uitstraling. Zoek de leukste, grappigste foto’s of teksten maar op, afscheid nemen is nooit voor altijd met dit emigratie cadeau.


3: Een edelsteen voor geluk

Voor het grote avontuur wil je ze natuurlijk wel veel geluk en succes wensen. Deze edelsteen ‘Aventurijn’, is geluksbrenger! De steen brengt geluk, optimisme en levenslust. Wat wens je ze nou nog meer?

Onder de mooie stolp is de edelsteen en de uitleg in een opgerold papier gestopt. Je wil misschien wel een eigen tekst meegeven, dit kan ook! Als je dit vooraf bij je bestelling doorgeeft, krijg je dit erbij geleverd. Dan geef je dus geluk, en jouw lieve woorden mee! 


4: Het lekkerste goud voor op je boterham

Pindakaas, wie is er niet groot mee geworden? De typisch Hollandse heerlijkheid. In het land waar iemand naar emigreert, is dit niet te koop. Als je weet dat pindakaas favoriet is, dan is dit echt een grappige, en heerlijke verrassing.

Met 12 potten van ieder 650 gram van de enige echte, is elke boterham een lieve lust en kan iemand die gaat emigreren dus voorlopig wel vooruit! Vermakelijk en eet smakelijk! Een geweldig origineel cadeau voor iemand die gaat emigreren!


5: Een inspirerende scheurkalender

“Vertel is, hoe gaat het”? Emigreren zet iemands leven op zijn kop. Dromen worden waargemaakt. Het is ook hard werken. Positieve quotes voor je mindset is niet alleen leuk, maar ook inspirerend.

De scheurkalender VERTELLIS heeft 365 spreuken die inspireren. Elke dag een nieuw inzicht bij het opbouwen van een bestaan in een ander land. Gegarandeerd een cadeau voor elke dag een glimlach.


6: Hollands uitzicht op canvas

Molens en tulpen, Holland dus!  Als het uitzicht in het nieuwe land totaal anders is, waar iemand naar emigreert, geef je ze hiermee een vrolijke en frisse herinnering van Holland mee.

Deze foto van een zonsondergang is een super origineel cadeau voor iemand die gaat emigreren, twee molens en bollenvelden is 120 x 80 cm en op canvas afgedrukt. 


7: Zonnebrand voor in het nieuwe land

Gaat iemand emigreren naar een warm land? De zonkracht kan dan wel wat huidbescherming gebruiken. Een goede factor om mee te geven is een prima en praktisch cadeau.

Deze set met 3 flacons zonnebrand spray is waterproof en trekt snel in. Handig in gebruik en ze kunnen er nooit genoeg van hebben. Wat zijn we straks jaloers op die bruine koppies! 


8: Origineel cadeau voor iemand die gaat emigreren boek

Er komt zoveel kijken bij een emigratie. Veel zaken moeten worden geregeld. Degene die gaat heeft zich als het goed is, al voorbereid. Met dit boek om mee te nemen, hebben ze altijd antwoorden op de vele vragen die bij emigreren komen kijken. Een praktisch emigratie cadeau.

Het boek telt 238 pagina’s waarin diverse onderwerpen aan bod komen. Werken, financiële zaken, belasting en psychologie. Want emigreren, doet wat met een mens.  


9: Een slimme tas voor overzicht

Niets is belangrijker om contact te houden met het thuisfront. Maar altijd die laders en gadgets, waar laten ze deze tijdens de reis? Ze willen dit snel en gemakkelijk kunnen pakken als het nodig is.

Met deze slimme travelorganizer is hun zoektocht voorbij. De tas is geschikt voor handbagage en heeft verschillende vakjes voor paspoort, cash, telefoon en laders. 


10: Webcam met microfoon

Elke afstand is een stukje kleiner met goed beeld en geluid. Videobellen is een fantastische manier. Jullie gaan vast veel met elkaar bellen, en je wil elkaar ook blijven zien. Met deze webcam kunnen ze gezellig met jou, familie, vrienden en collega’s in contact blijven.

Met dit originele cadeau voor iemand die gaat emigreren kun je dus met scherp beeld en verstaanbaar opnames maken, en videobellen. Dus, “we bellen, tot gauw”! 


11: Kleine en fijne schuurmachine

Wat moet er veel gebeuren om het nieuwe huis helemaal eigen te maken. Eerst moet er hard gewerkt worden. Schuren en verven. Misschien beginnen ze wel een B&B, dan zijn er helemaal genoeg kamers om op te knappen. Een origineel afscheid voor een emigratie.

Met deze schuurmachine inclusief 30 vellen schuurpapier, kan er direct worden begonnen met klussen. Deze komt in de kleinste hoekjes en is licht en handig in gebruik.


12: Ontspannen Boeddha beeld

Een Boeddha mag je eigenlijk alleen als cadeau ontvangen. Komt dat even goed uit! Met dit mooie beeld geef je dus een iets wat precies past. Een geluksbrenger.

Dit beeld in antracietgrijs kunnen ze binnen – en buiten neerzetten. Een Boeddha in lotushouding heeft verlichting als betekenis. Een beetje rust in hectische tijden van emigratie.De maat van het beeld is precies goed. Niet te groot, maar zeker niet te klein.


13: Beschermende verhuisdekens

Vrachtwagens vol met huisraad. Als dat maar goed gaat en de meubels niet beschadigen. Dit cadeau heeft iemand die gaat emigreren, gewoon nodig. Al die mooie en waardevolle spullen moeten veilig worden vervoerd. 

Met vijf verhuisdekens zit je altijd goed.Deze dekens zijn 150 x 200 cm, en van stevige kwaliteit. Onmisbaar bij de grote verhuizing, dus inpakken en wegwezen maar!


14: Monopoly als afscheid bij emigratie

Hé wereldreiziger! De wereld ontdekken met het oer-Hollandse spel monopoly, wat een leuke combinatie! Zo geef je ze Holland een beetje mee en kunnen ze toch de wereld ontdekken. Toepasselijk toch?

Met dit spel ontdekken de spelers spannende reisbestemmingen met leuke weetjes over de locaties. Hiermee geef je ze gezellige avonden mee. Wie weet kunnen jullie het nog eens samen spelen.


15: De nieuwe wereld creatief met de 3D pen

Kinderen die met ze mee gaan emigreren hebben zo hun eigen fantasie. Vertrekken naar een ander land is zeker voor de kleintjes een hele grote verandering. Met deze 3D pen kunnen ze helemaal op eigen manier uiten hoe ze hun nieuwe grote wereld beleven.

Met dit cadeau zullen de kinderen zich goed vermaken. Het maakt ze creatief en trots als ze iets moois hebben gemaakt. De set bevat 72 kleurstaafjes en een ontwerp boek met voorbeelden. origineel cadeau voor iemand die gaat emigreren en hun kinderen!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *