Top 30 Speelgoed cadeaus voor kinderen van 12 jaar

Je bent op zoek naar speelgoed voor kinderen van 12 jaar, maar wat vinden 12 jarigen leuk om te krijgen? Kinderen van 12 gaan meestal net naar de middelbare school, en staan aan het begin van de puberteit. Ze willen het liefst veel tijd doorbrengen met leeftijdsgenoten en brengen ook veel tijd door op school. Wanneer ze thuis zijn hebben ze vaak tijd voor zichzelf nodig. Het is goed om jouw cadeau af te stemmen op deze behoeften. Om meer tijd met vrienden door te brengen zijn bordspelletjes bijvoorbeeld een leuk idee, maar voor een beetje me-time is het nieuwste spel voor de playstation de juiste keuze. Lees verder om het leukste speelgoed voor 12 jarigen te bekijken!

Speelgoed voor 12 jaar.

Speelgoed voor jongen van 12 jaar

Jongens van 12 jaar zijn in hun vrije tijd het liefst buiten. Skateboarden met vrienden of naar hun favoriete sportclub zijn activiteiten waar zij zich graag mee bezighouden. Buitenspeelgoed is daarom een goed cadeau om te geven. Ook technologie en alles wat te maken heeft met gamen is voor veel jongens een geweldig cadeau idee. Als je denkt aan speelgoed voor een jongen van 12 jaar kan dit bijvoorbeeld een coole drone zijn, een vr bril of een nieuw video spel. Wil je iets geven wat minder technisch is? Dan is een nieuwe voetbal of een kaartspel een goed idee.

Bestuurbare Speedboot voor Buiten

Gitaar Lessen Cadeau voor een 12 Jarige

Minecraft Junior
Bordspel

Fifa 23
Game voor de Playstation

Adidas
EURO 24 Trainingsbal

LEGO Disney Bouwpakket Stitch

Speelgoed voor 12 jarige meiden

Meiden van 12 jaar hebben andere interesses dan jongens. Speelgoed voor meiden van 12 jaar is vaak meer gericht op creativiteit. Hoewel de tijd van poppenhuizen en barbies zo langzamerhand voorbij is, vinden de meeste meiden het nog wel leuk om zich bezig te houden met tutten. Denk aan een make-up box waarmee ze kunnen spelen met opmaken. Een creatief cadeau kan bijvoorbeeld een leuk mandala boek zijn waar ze in kunnen tekenen of een diamond painting project. Ook buitenspeelgoed zoals rolschaatsen doen het goed bij jonge meiden, ze kunnen samen met vriendinnen een rondje skeeleren en beleven de grootste lol.

Lipgloss voor meiden van
12 jaar

Roze Digitale Camera voor Kinderen

Armbandjes maken voor meisjes

Eenhoorns Gieten en Schilderen

Vrolijke Nagellak Confetti Kleuren

Boerderij Paarden Speelgoed

Technisch speelgoed voor kinderen van 12 jaar

Deze generatie is meer dan ooit geïnteresseerd in de nieuwste technologie. Denk aan nieuwe spelcomputers, drones, telefoons, tablets en draadloze koptelefoons. Zowel jongens als meiden gaan graag mee met de tijd en beschikken daarom het liefst over kennis van de nieuwste apparatuur. Hoewel oudere generaties vaak denken dat technologie slecht is voor kinderen, kan het ook veel positiviteit met zich mee brengen. Technologisch speelgoed stimuleert de ontwikkeling van kinderen en wekt hun interesse, waardoor ze langer hun aandacht vast kunnen houden. Cadeaus zoals foto camera’s zijn ook leuk om mee te spelen en ondertussen mooie herinneringen te maken van hun jeugd.

Beamer voor een Thuis Bioscoop

Nintendo Switch
Console Lite

Digitale Camera voor Kinderen van 12 jaar

Goedkope Drone met Camera

Virtual Reality Headset Cadeau

Smartwatch Kinderen met Simkaart

Educatief speelgoed vanaf 12 jaar

12 jarige pubers zijn nog volop aan het ontwikkelen en leren, daarom is educatief speelgoed een perfect idee om te geven voor een verjaardag of andere gelegenheid. Hoewel tieners vaak het idee hebben dat ze alles al weten, kan het juiste cadeau ze wel stimuleren om zich te storten op een nieuwe vaardigheid. Denk aan het leren bespelen van een instrument, het leren van een nieuwe sport, of een interessant boek die aansluit bij de leeftijd. Ook creatieve cadeaus kunnen helpen met het stimuleren van de mentale ontwikkeling van jongeren van 12 jaar.

Lessen om Piano te leren Spelen

Mens Erger Je Niet! Bordspel 12 jaar

Uitdagend Denkspel met 120 opdrachten

Buitenspeelgoed voor kinderen van 12

Zoals eerder benoemd zijn kinderen van 12 erg geïnteresseerd in technologie en schermen. Veel ouders doen daarom hun best om kinderen meer buiten te laten spelen. De buitenlucht is super gezond voor kinderen en enorm goed voor de ontwikkeling. Het probleem is dat tieners zich tegenwoordig snel vervelen en alleen maar met hun telefoon bezig zijn, zelfs als ze buiten zijn! Daarom is leuk buitenspeelgoed erg belangrijk. Met het juiste speelgoed raken kinderen vanuit zichzelf gemotiveerd om meer naar buiten te gaan en gezellig te gaan spelen met kinderen uit de buurt of broertjes en zusjes. Je kunt hun obsessie met technologie ook combineren met buitenspeelgoed, door bijvoorbeeld een elektrische auto te geven.

Jeu De Boules set met 8 Ballen in Opbergtas

Slinger schommel voor Kinderen

NERF Elite speelgoed voor 12 jarigen

Stoere Stuntstep voor Buiten Spelen

Waveboard voor jongens en meisjes van 12

Voetbal Opblaas Dartbord

Uitdagend speelgoed voor 12 jarigen

Wil je een 12 jarige jongen of meisje meer uitdagen in het leven? Het juiste speelgoed zorgt ervoor dat kinderen er snel achter komen dat ze nog veel te leren hebben en helpt ze ontwikkelen op meerdere vlakken in het leven. Cadeaus zoals een ingewikkeld bouwpakket, een moeilijke puzzel of een strategisch bordspel maakt kinderen nieuwsgierig. Deze cadeaus zijn ook leuk voor het hele gezin, omdat het vaak ook aansluit bij de interesse van ouders. Zo zorg je ook voor meer tijd met elkaar en meer verbinding in het gezin.

Lees ook: Leuke cadeautjes voor 12 jarige kinderen

Jan Van Haasteren Puzzel

Glow in the Dark Constructie Speelgoed

Monopoly Classic Bordspel

Waar spelen kinderen van 12 jaar mee?

Kinderen van 12 jaar zullen zelf niet snel toegeven dat ze nog behoefte hebben aan speelgoed. Ze zijn in hun ogen ‘volwassen’, gaan net naar de middelbare school en voelen zich al snel te cool of stoer voor kinderlijk speelgoed. Daarom is het moeilijk om het juist speelgoed voor 12 jarigen te vinden. Je wilt ze niet het gevoel geven dat ze kleine kinderen zijn, maar wilt ze juist stimuleren om zich verder te ontwikkelen. Als jij deze dwarse pubers nieuwsgierig wilt maken en plezier wilt laten beleven in het leren van nieuwe dingen, houdt dan deze punten in je achterhoofd:

  • Technologische Gadgets
  • Puzzels en Denkspellen
  • Bouwsets en Constructie speelgoed
  • Sport en Buitenspeelgoed
  • Knutsel en Creatief speelgoed
  • Bordspellen en Kaartspellen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *