De mooiste 25 jaar getrouwd cadeaus | Unieke huwelijkscadeaus

25 jaar getrouwd cadeaus

Romantici zullen zeggen dat iedere dag van een huwelijk bijzonder is. Maar er zijn wat dagen die net wat specialer zijn dan anderen, met name de jubilea. Hier horen mooie cadeaus bij. In dit artikel kijken we naar de meest schitterende 25 jaar getrouwd cadeaus.

We hebben diverse ideeën voor je. Bijvoorbeeld om als ouders aan een koppel te geven. Maar je weet straks ook wat geschikte 25 jaar getrouwd cadeaus voor je partner zijn. Wil jij een bijzonder cadeau om jullie trouwdag te vieren? Dan vindt je gegarandeerd een mooi geschenk tussen onze lijst!

Wat is een leuk huwelijkscadeau voor een 25 jaar getrouwd koppel?

Met een huwelijkscadeau wil je natuurlijk een goede indruk maken. Dat geldt voor elk cadeau, maar in het bijzonder voor dit jubileum. Je mag er dan ook zeker even de tijd voor nemen.

Trouw cadeau ideeën

Bij de trouw cadeau ideeën kun je aan van alles denken. Een avond weg met zijn tweeën, in een hotel of een theater is leuk. Een bucket list voor getrouwde koppels is ook altijd een goed idee. Zo zijn er tientallen ideeën, die je straks allemaal voorbij ziet komen.

Een huwelijkscadeau zelf maken

Wil je het bruidspaar echt verrassen? Dan kun je zelf een huwelijkscadeau maken. Een mooi bord bijvoorbeeld, waarop hun namen staan. Een mooie tekst op een tegeltje kun je ook zelf maken. Jij kent het bruidspaar goed, dus weet je ook wat ze leuk vinden. Misschien is dat wel een spetterend tuinfeest te midden van alle vrienden.

30 Ideeën voor 25 jaar getrouwd cadeaus

We hebben niet minder dan 30 ideeën voor je gevonden. Of eigenlijk voor het bruidspaar. De 25 jaar getrouwd cadeaus hebben we in verschillende categorieën verdeeld. We beginnen met 5 originele presentjes om aan een koppel te geven.

1: Tas met originele tekst 

Dit is een katoenen tas en originele kaart in één. Op de tas staat een leuke tekst. En in de tas vindt het getrouwde stel een kaart met een tekst die jij mag samenstellen.

De kaart is een A6, compleet met een envelop en sluitsticker. Een eenvoudig kado, maar een heel mooi gebaar. De tas met originele tekst is ook ideaal als je een cadeau zoekt voor ouders die 25 jaar getrouwd zijn.


2: Gouden roos in stolp 

Hoewel het bruidspaar ‘pas’ bij het zilveren jubileum is, is deze gouden roos hartstikke leuk om te geven. De roos is het ultieme symbool van liefde. Hij staat op een glazen stolp.

De gouden roos straalt overdag en komt ‘s avonds misschien nog wel beter tot zijn recht. In het donker geeft hij namelijk licht. De gouden roos is voor een 25-jarig huwelijk een symbolisch cadeau. Op naar de volgende 25 en het echte gouden jubileum!


3: Fuck it list book voor koppels

Als je een origineel cadeau voor een getrouwd stel zoekt, dan is dit boek een goed idee. In dit boek staan de dingen die getrouwde stellen juist niet moeten doen. Een bucket list, maar dan anders.

In de f*ck it list staan zaken die je zou moeten doen, maar eigenlijk niet wilt. Of van die dingen die ten koste gaan van de kostbare eigen tijd. Misschien niet zo leuk voor de schoonouders, maar wel voor het getrouwde stel. 


4: Tegoedbonnen voor koppels 

Ook de tegoedbonnen zijn hartstikke origineel en daarmee leuk om te geven. Het zijn 25 grappige bonnen voor ervaringen om nooit te vergeten. Het kan bijvoorbeeld een tegoedbon voor een complimentenregen zijn.

En wat denk je van de bon om een massage te krijgen. Van de partner wel te verstaan. Een van de meest ludieke en tegelijkertijd meest romantische huwelijkscadeaus.


5: Koppel kaartspel 

Ook als het jubileum de kleur zilver heeft gekregen, is het belangrijk met elkaar te blijven praten. Een relatie kan het niet alleen van de liefde en romantiek hebben. Er moet ook hard worden gewerkt. Dat kan met dit cadeau.

In het koppel kaartspel zitten kaarten waarop interessante en prikkelende vragen staan. Een voorbeeld is de vraag over wat er beter kan in de relatie. Geen vraag die getrouwde stellen dagelijks beantwoorden. Maar wel een belangrijke.


Huwelijkscadeaus voor je partner

Zijn jullie binnenkort 25 jaar getrouwd en zoek je een onvergetelijk kado voor je partner? Misschien vind je wel iets leuks in de vijf cadeaus die hieronder staan. Dit zijn originele en bijzondere cadeaus om jullie trouwdag te vieren!

6: Set hoodies queen en king 

Misschien vind je een set met dezelfde hoodies voor jou en je partner een beetje burgerlijk. Maar dat mag best na al die jaren. De zwarte hoodies king en queen kunnen bedrukt worden met jullie trouwdatum.

Ze zijn verkrijgbaar in de maten S tot en met XXL. Ze zijn lekker zacht en 100% katoen. En als de hoodies op 30 graden worden gewassen, gaan ze net zo lang mee als jullie huwelijk.


7: Spotifylijstje met jullie liedje

Hebben jullie een liedje? Bijvoorbeeld het nummer van de openingsdans op jullie bruiloft, of wat de dj draaide toen jullie voor het eerst zoenden? Dit cadeau is een combinatie van een foto en Spotify.

Onder de foto staat een link naar de app van Spotify. Dit scan je met je telefoon waarna automatisch jullie liedje begint te spelen. In het lijstje kun je een trouwfoto doen, of een recente foto.


8: Teddybeer van rozen 

Ben je een man en zoek je een mooi cadeau voor je vrouw? Nou, dat hebben we gevonden, in de vorm van deze teddybeer van rozen. De beer is gemaakt van zachte, synthetische rozen die altijd mooi blijven.

De beer is verkrijgbaar in 4 kleuren. Voor de gelegenheid is rood natuurlijk het meest geschikt. De andere opties zijn wit, baby blauw en baby roze. De laatste twee koop je als er een kindje is geboren.


9: Mok 25 years down, forever to go

Vaak is het gebaar veel mooier dan het cadeau, zelfs als je daar veel geld voor hebt betaald. Tenzij het om een nieuwe Ferrari gaat. Deze mok is een voorbeeld van een prachtig, klein cadeau.

Hij is speciaal gemaakt voor het 25-jarig jubileum. De mok staat vol met hartjes. Daarboven staat de tekst: ‘25 years down, forever to go’. De koffie gaat met deze mok nog een stuk lekkerder smaken.


10: Chocolade hartjesbox

Chocolade is altijd goed, zeker als een man een cadeau voor een vrouw zoekt. Deze chocoladehartjes hebben 9 verschillende kleuren. Van elke kleur zijn er 2, zodat jullie lekker samen kunnen snoepen.

En wat het helemaal leuk maakt, is dat er een videoboodschap kan worden opgenomen. Chocola en het ultieme bewijs van liefde, wat wil een mens nog meer?


25 jaar getrouwd cadeaus voor ouders

Het kan ingewikkeld zijn om iets leuks voor je ouders te vinden. En dat moet natuurlijk wel, als ze hun zilveren jubileum beleven. Dit zijn 5 tips voor 25 jaar getrouwd cadeaus voor ouders.

11: Snoeppot 25 jaar getrouwd 

We beginnen simpel en lekker, met deze snoeppot. De pot is ontworpen voor een 25-jarig huwelijksjubileum. Hij is gemaakt van dik en sterk glas en heeft een doorsnede van 19 centimeter.

Er kan maar liefst 3 kilo drop in. Hier mag je trouwens zelf voor zorgen, want de pot wordt zonder drop geleverd. Alleen maar handig, omdat er naast drop ook chocola of ander snoep in kan.


12: Tegeltje 25 jaar getrouwd

Aan je ouders heb je op het gebied van cadeaus nooit echt veel. Ze zeggen vaak ‘doe maar iets kleins’. Dit tegeltje is qua formaat misschien klein, de boodschap is dat allerminst.

‘Van harte gefeliciteerd met jullie 25-jarig huwelijk!’ De tekst staat op een tegeltje van Delfts blauw. Het tegeltje zal een mooie plaats krijgen in de woonkamer van je ouders.


13: Mr. right and mrs. always right

Een mooie knipoog naar je ouders die het stiekem altijd beter wisten. De Mr Right Mrs Always Right bekers zijn ontzettend leuk om te geven. De mokken hebben allebei een inhoud van zo’n 300 milliliter.

Het is zeker dat ze gaan genieten als je deze set hebt gekocht. De mokken zijn gemaakt van porselein en hebben mooie afbeeldingen. En als je vrienden hebt die hun jubileum vieren, is dit een prima 25 jaar getrouwd cadeau voor vrienden.


14: Ik heb je lief thee

Liefde kan in kleine dingen zitten. In gebaren, een zoentje of in een zachte en heerlijk geurende thee. Lottea heeft diverse lekkere theeën in het assortiment. Ik heb je Lief is perfect voor verliefde stellen.

Verliefd zijn je ouders nog steeds, anders houden ze het geen 25 jaar vol. Het diepe aroma van Ceylon en het bloemige aroma van Darjeeling komen volledig tot uiting in deze thee.


15: 999 vragen aan je partner

Voor jou als kind of samen met je zus ligt er een schone taak om jullie ouders gelukkig te laten zijn. Dat kunnen jullie natuurlijk niet alleen. Dit cadeau gaat daarbij helpen.

In dit boek staan 999 vragen die partners aan elkaar stellen. Het zijn allerlei vragen, die open, ja/nee en twee keuzes kunnen zijn. En ze gaan over van alles, zelfs over seks!


25 jaar getrouwd cadeaus voor vrienden

25 jaar getrouwd cadeaus zijn er in overvloed. Dat is maar goed ook, omdat je voor vrienden weer wat anders koopt dan voor je partner of je ouders. Dit zijn 5 cadeaus voor vrienden die al 25 jaar met elkaar getrouwd zijn.
Lees ook -> 25 jaar getrouwd cadeaus voor vrienden

16: Decoratie hart standaard

Met dit cadeau koop je een fraai stukje decoratie. Het hart van zwart metaal staat op een houten voet. Het kunstwerk is 40 centimeter hoog. En het design past in vrijwel elk interieur.

In het decoratieve hart zit een klein windlicht met een gebogen look. Het windlicht van dik glas is gezet. Er passen allerlei kaarsen in.


17: Borrelplank 25 jaar getrouwd

Ook dit is een topcadeau voor vrienden die hun 25-jarig jubileum vieren. Het borrelplankje is gemaakt van beukenhout. Er kunnen diverse teksten in worden gegraveerd.

Het plankje heeft een afmeting van 20 bij 36 centimeter. Het handvat is 6 centimeter lang. Behalve voor de lekkerste hapjes kan de borrelplank ook ergens aan de muur worden opgehangen.


18: Windlicht 25 jaar getrouwd

De windlichten doen het goed in deze sectie. Dit windlicht heeft een tekst gravure van ‘25 jaar GETROUWD’. De vaas wordt geleverd zonder kaars en stenen. De doorsnede is 18 centimeter en de hoogte 30 centimeter.

Er zijn trouwens ook andere teksten beschikbaar, waarvan sommigen zeker bij een zilveren bruidspaar passen. En je vrienden kunnen dit cadeau als windlicht en als vaas gebruiken.


19: Het battleboek voor koppels

Houden je vrienden het graag spannend? Dan is het battle boek voor koppels het perfecte cadeau om te geven. Er staan 99 leuke challenges in, die soms grappig en soms uitdagend zijn.

Een van de challenges is om de mooiste liefdesbrief te schrijven, bij de volgende gaat om de meest romantische serenade. Met de challenges uit dit boek kunnen ze voorlopig weer vooruit.


20: Letters voor mijn lief kletspot 

Letters voor mijn lief is een goed cadeau om te geven aan vrienden die na 25 jaar huwelijk nog dezelfde romantiek voelen als vroeger. In deze pot kunnen handgeschreven liefdesbrieven worden gestopt, of een mooi gedicht.

Misschien hebben ze hun eerste liefdesbrieven wel bewaard. En zo niet, dan zitten er in de glazen pot 9 langwerpige kaarten van karton. Deze kunnen worden gevouwen tot enveloppe, voor de nieuwe liefdesbrieven.


Huwelijkscadeau voor je zus

Met je zus heb je een bijzondere band. Haar 25-jarig huwelijksjubileum mag dan ook niet onopgemerkt voorbij gaan. Deze cadeaus gaan daarvoor zorgen.

21: Just for you cadeauset 

Je gaat haar ongetwijfeld blij maken met deze cadeauset. De Accentra Cadeauset Just For You is leuk en romantisch. Er zit een mok in, een mooie ketting met een hartje en een hand- en nagelcrème.

Van alles wat dus, en het geheel is verpakt als cadeau. De set heeft een mooie lichtroze kleur, ideaal voor vrouwen. En de hand- en nagelcrème hebben een passend rozen geurtje.


22: Hartvormige theeglazen

Kan jouw zus volop genieten van een kop thee, koffie of een ander lekker drankje. Deze hartvormige theeglazen laten haar met liefde genieten van haar favoriete drankjes.

De glazen hebben een dubbele wand, waardoor de koffie of thee langer op temperatuur blijft. De smaakervaring wordt beter. En als de koffie of thee is ingeschonken, is de mooie hartvorm te zien.


23: Verse brievenbusbloemen

Een cadeau voor een sweety. Dit boeket is een mix van de mooiste bloemen van het seizoen. Je kunt ze bij je zus laten bezorgen, zodat ze totaal verrast wordt.

De bloemen zijn stevig en stijlvol verpakt. Uiteraard kun je er een leuke wenskaart bij doen. Het boeket bestaat onder meer uit rozen en is een feestje om in de kamer te zetten, of om een tuinfeest op te fleuren.


24: Luxe wellness-set

In principe is elk cadeau goed en als dat niet zo is, dan zegt de ontvanger dat het goed is. De werkelijkheid is soms anders, maar niet bij wellness cadeaus. Als het goudkleurige koffertje wordt uitgepakt, wordt de gelukkige overladen met een hoop moois.

Er zitten originele bad- en wellness producten in, zoals bruisballen, geurkaarsen en lekkere kaarsen. Het koffertje komt met een geschenklint met knijperbloempje. Het is het perfecte cadeau voor vrouwen.


25: Idate-tjes voor zijn tweetjes

Na 25 jaar kan het moeilijker worden om leuke dingen te blijven doen. Niet omdat de liefde minder wordt, maar omdat het leven al druk genoeg is. Toch is het erg belangrijk om ook samen tijd door te brengen.

Je gaat je zus en zwager dan ook erg blij maken met de idate-tjes. In het doosje zitten 26 kaarten die vol staan met romantische ideetjes. En het leuke is dat de ideeën weinig geld kosten. Liefde is namelijk onbetaalbaar.


Christelijk 25 jaar getrouwd cadeau

Zoek je 25 jaar getrouwd cadeaus voor een christelijk stel? Ook hier gaan we je bij helpen, met 5 bruikbare tips.

26: Peper en zoutstel fairtrade omhelzing

Het cadeau bij uitstek voor een bruidspaar is een peper- en zoutstel. Daar is een christelijke twist aan gegeven. Het cadeau is gemaakt van keramiek en is volledig fairtrade.

De lichtgrijze kleur is in combinatie met wit erg mooi. Het peper- en zoutstel omhelzen elkaar, om nooit meer los te laten. Een mooi symbolisch beeld dat perfect bij een zilveren huwelijk past.


27: Boek: Gods liefde elke dag

Max Lucado is een bekende auteur van christelijke boeken. In dit dagboek staan overdenkingen uit de Bijbel en gebeden die je iedere dag weer aanmoedigen om te leven uit Gods liefde.

Max Lucado is een voorganger in Texas. Hij heeft 75 boeken geschreven, waaronder vele bestsellers. Ook dit dagboek heeft al veel mensen in vervoering gebracht.


28: Miniatuur stel in stolp

Nog zo’n mooi cadeau, dat prachtig op de schouw staat. Het stelletje in een stolp kan aan ieder koppel worden gegeven, ook als ze al 25 jaar bij elkaar zijn. Het beeldje heeft een bronzen kleur en is gemaakt van metaal.

Het is een miniatuur, met een afmeting van 3,2 bij 1 centimeter. Het stel geeft elkaar een innige zoen, zoals het stel waarvoor je een cadeau koopt hopelijk ook nog iedere dag doet.


29: Het huwelijk: boek 

Het huwelijk is niet altijd eenvoudig. Gelukkig is er hulp, in de vorm van boeken en God. In dit boek beschrijft Tim Keller samen met zijn vrouw Kathy hoe het huwelijk er volgens de Bijbel uit moet zien.

Je leest realistische verhalen over het huwelijk. Natuurlijk wordt de romantiek niet uit het oog verloren, maar het is soms ook hard werken. Daar helpen Tim en Kathy Keller bij, samen met God.


30: Gods liefde in letters 

En ook het laatste cadeau uit deze lange lijst herbergt een boodschap van God. Een boodschap die het bruidspaar zelf mag maken. Gods liefde in letters bestaat uit vier kaarten.

Op de kaarten kunnen zelfgemaakte boodschappen worden geschreven. Vervolgens kunnen de kaarten ergens in huis worden opgehangen. Ze zijn een steun tijdens het huwelijk.


Bekijk meer cadeau inspiratie:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *