45 Housewarming Cadeau Ideeën! | Wat geven bij een nieuw huis?

Housewarming Cadeau

Gefeliciteerd met het nieuwe huis, staat op de kaart die de meeste mensen als housewarming cadeau geven. Wil jij een meer origineel cadeau voor de housewarming meebrengen? In dit artikel vind je de leukste housewarming cadeau ideeën voor elk budget. Zomaar een kleinigheidje voor een nieuw huis om te laten zien dat je aan de nieuwe bewoners hebt gedacht, of een groot cadeau voor een belangrijk persoon die aan een nieuw hoofdstuk gaat beginnen.

We hebben rekening gehouden met veel verschillende situaties. Denk bijvoorbeeld aan housewarming cadeaus voor mannen, vrouwen, studenten of specifiek voor in de tuin. We hebben wat luxere opties en budget cadeautjes verzameld zodat er zeker weten een cadeautje tussen zit waar jij iemand blij mee zal verassen! Welk housewarming kado is jouw favoriet?

45 x Fantastische housewarming cadeaus!

Ben jij gewoon op zoek naar een leuk housewarming cadeau idee? Niet te veel poespas, maar gewoon een cadeautje waar iedereen blij mee zal zijn. We hebben een aantal nieuwe woning cadeautjes verzameld die eigenlijk altijd wel goed zijn en van pas zullen komen wanneer je net verhuisd bent. Zie hieronder onze ideale housewarming cadeau lijst!

1: Huis en Tuin cadeaukaart

Huis en tuin cadeau

Een cadeaukaart komt altijd van pas als een housewarming cadeau. Iedereen die net verhuisd is heeft wel klusjes of spullen die ze nog aan willen schaffen. Een iets minder origineel cadeau, maar wel erg gewild.

Het is vaak moeilijk om een passend housewarming cadeau te vinden, vooral als je iemand niet zo goed kent. Wil je zeker zijn van je zaak en een cadeautje geven dat altijd goed is? Geef dan de Huis en Tuin cadeaukaart, je kunt hem zo duur maken als je zelf wilt.


2: Een leuke kamerplant

Een ananas plant in een pot.

Elk huis kan wel een beetje groen gebruiken. Daarom is een plant het ideale cadeau voor iedereen die net een nieuw huis heeft. Je kunt altijd wel een plekje vinden voor wat extra groen in huis.

Als je iemand voor je hebt die niet goed voor planten kan zorgen, kun je altijd kiezen om een kunstplant te geven. Een echte plant is toch vaak leuker om te geven en krijgen. Deze ananas plant is toch wel een heel origineel cadeau voor een nieuw huis?


3: Kaarsen

Kaarsen cadeau

Ieder huis wordt sfeervol van kaars verlichting. Het is dan ook een perfect cadeau om een beetje sfeer en gezelligheid toe te voegen aan een nieuw huis. Zet ze op een bord of schaaltje en je bent klaar.

Kaarsen komen altijd van pas. Wanneer het vroeg donker wordt branden kaarsen soms de hele avond door, waardoor ze sneller op gaan. Het is altijd goed om een extra setje in huis te hebben.


4: Mokken of Glazen

Mokken cadeau

Wanneer je net een nieuw huis hebt of voor het eerst op jezelf gaat wonen zijn er een aantal dingen waar je vrijwel altijd tekort van hebt. Een voorbeeld van dingen zijn mokken en glazen. Het ideale cadeau dus.

Zorg ervoor dat je de nieuwe bewoners uit de brand helpt met die cadeau. Ze zullen altijd een voorraadje in huis hebben en hoeven zelf niet meer achter nieuwe mokken en glazen aan.


5: Spiegel

Wand spiegel

Iedereen wilt een spiegel in huis hebben. Of het nu een kleintje is voor in de hal, zodat je even kunt kijken hoe je de deur uit gaat, of een grote spiegel. Een spiegel is zeker een leuk cadeau, omdat er altijd wel een plekje voor te vinden is.

Ronde spiegels zijn op het moment helemaal hip. Ze geven sfeer aan een ruimte en zijn ook nog eens praktisch in gebruik. Deze ronde wandspiegel voldoet helemaal aan de huidige woontrends!


5 x Housewarming cadeau voor mannen

Ben je specifiek op zoek naar een housewarming cadeau voor een man? Dit vergt toch even een ander soort aanpak, de meeste mannen houden niet zo van uitbundige dingen in huis. Mannen willen graag praktische voorwerpen als cadeautje, maar geven minder om decoratie en prulletjes. Bekijk onderstaande cadeautjes voor de leukste ideeën waar een man met een nieuwe woning zeker blij van zal worden! Voor meer inspiratie kun je ook dit artikel bekijken met housewarming cadeaus voor een man.

6: Deurmat

Deurmat

Een deurmat is iets dat ieder huis nodig heeft, zodat je de schoenen schoon kunt vegen voor je naar binnen loopt. Daarbij zorgt de deurmat ervoor dat de nattigheid onder je schoenen wordt geabsorbeerd, zodat je geen modder op de vloer achterlaat.

Dit is een lekker praktisch huiswarming cadeau voor een man. Hij zal je dankbaar zijn omdat hij hier waarschijnlijk nog niet aan had gedacht. Kies een leuk patroon of laat hem personaliseren met je eigen tekst voor een persoonlijke draai!


7: Messenset

Messenset

Bij een nieuw huis komt een nieuwe keuken. Om goed gebruik te maken van die keuken heb je ook goede spullen nodig, een messenset is daarbij erg belangrijk en daarom een super housewarming cadeau idee voor een man.

Dit is een typische aankoop die mensen niet snel voor zichzelf zouden doen, maar waar ze je extra dankbaar om zullen zijn. Dit housewarming cadeau voor mannen is ideaal voor elke kook liefhebber.


8: Geurstokjes

Geurstokjes cadeau

Ook mannen houden van een huis dat lekker ruikt, ze hebben alleen vaak geen zin om hier te veel moeite in te steken. Geur kaarsen vergeten ze aan te steken dus we moeten een andere oplossing bedenken.

Deze geurstokjes zet je neer in een hoekje of op een plankje en het huis zal wekenlang heerlijk ruiken! Je hoeft er niet meer naar om te kijken en een bijkomend voordeel is dat de stokjes er ook nog eens gezellig uit zien.


9: Kunstplanten

Kunstplanten

We willen natuurlijk niet generaliseren, of iedereen over 1 kam scheren, maar mannen zorgen over het algemeen niet graag voor planten. Ze genieten wel van de gezelligheid van het groen in huis. Daarom is een kunstplant het perfecte housewarming cadeau voor mannen!

Deze planten kun je overal neerzetten. Je hoeft ze nooit water te geven, ze hoeven ook niet op een lichte plek te staan en je hoeft geen rekening te houden met temperaturen. Ideaal dus! Alleen af en toe even afstoffen. Het perfecte item in deze housewarming cadeau lijst.


10: Een Kapstok

Kapstok

Zoals we al zeiden houden mannen over het algemeen van praktische cadeaus. Een kapstok is een meubel waar veel mensen in eerste instantie niet aan denken, maar het is wel iets wat je overduidelijk nodig zal hebben.

Deze kapstok is minimalistisch en zwart. Hij past helemaal bij de huidige trend van industrieel wonen en zal zeker in de smaak vallen bij de meeste mannen. Een housewarming cadeau waar hij nog jaren plezier van zal hebben!


5 x Housewarming cadeau voor een vrouw

Vrouwen staan er vaak toch wat anders in. Voor hun is het huis vaak echt een plek waar ze zich thuis willen voelen en waar het gezellig moet zijn. Dit betekend dat ze graag cadeautjes ontvangen ter decoratie, sfeer of lekkere geurtjes. Ook praktische cadeautjes waar ze zelf misschien nog niet aan hadden gedacht zullen het altijd goed doen. Bekijk hier de leukste housewarming cadeaus voor je beste vriendin of een andere vrouw in jouw leven!

11: Rieten Mand

Rieten mand

Deze mand is erg decoratief en past eigenlijk wel bij ieder soort interieur. Hij is super stijlvol en kan voor oneindig veel dingen worden gebruikt. Je kunt er dekentjes in opbergen, hem gebruiken als bloempot of zelfs als wasmand. Op zichzelf is hij ook al erg leuk.

Elke vrouw zal ontzettend blij worden van dit geweldige housewarming cadeau. Het is een veelzijdig product die veel sfeer toevoegt, het beste van 2 kanten dus!


12: Een Fleece Dekentje

Fleece plaid groen

Als je een huis knus en gezellig wilt maken kan een dekentje eigenlijk niet missen. Je kunt hem gezellig over de bank draperen en er in de avond onder kruipen wanneer je jouw favoriete serie aan hebt staan.

Van dit soort dekentjes kan je er nooit genoeg hebben n het is daarom het perfecte housewarming cadeau voor vrouwen. Met deze neutrale kleur zit je altijd goed, maar je kunt ook voor een kleur gaan waarvan je weet dat hij beter in haar interieur past.


13: Een Rotan Spiegel

Rotan spiegel

De Boho Rotan stijl is helemaal hip tegenwoordig. Elke vrouw vindt het leuk om hippe items cadeau te krijgen wanneer ze net zijn verhuisd. Dan kunnen ze het huis leuk aankleden voor een gezellige sfeer.

Deze rotan spiegel vindt in elk huis wel zijn plekje. Je kunt hem ophangen of neerzetten op een dressoir. Hoe je hem ook plaatst, hij zal veel sfeer brengen. Daarbij brengt hij ook nog eens de functionaliteit van een spiegel.


14: Geur kaarsen

Woodwick geurkaarsen giftset

Geur kaarsen brengen sfeer in huis door hun warme verlichting en heerlijke geur. Daar wordt iedere vrouw blij van. Dat maakt deze vrolijke cadeau verpakking een perfect housewarming cadeau voor vrouwen.

Woodwick is een merk dat erg bekend is binnen de wereld van geur kaarsen. Ze verspreiden een heerlijke geur door heel het huis, die niet zo sterk is dat je er hoofdpijn van krijgt maar wel het hele huis lekker laat ruiken. Je kunt natuurlijk ook voor geurloze kaarsen gaan.


15: Droogbloemen Boeket

Droogbloemen boeket

Droogbloemen zijn de trend van het moment. Het mooie aan dit cadeau is dat het voor altijd in perfecte staat zal blijven. Zet ze in een leuk vaasje en je hoeft er nooit meer naar om te kijken! Super leuk voor je beste vriendin!

Deze droogbloemen kunnen ook nog eens worden bezorgd door de brievenbus. Als je een vrouw wilt verassen vanaf een afstand of je hebt niet de mogelijkheid om langs te gaan, kun je haar alsnog blij maken met dit geweldige cadeau.


5 x Housewarming cadeau student

Studenten hebben vaak niet veel te besteden, omdat ze druk zijn met studeren. Des te leuker als ze van jou een mooi housewarming cadeau mogen ontvangen! Huishoudelijke spullen of handige apparaten zullen altijd goed in de smaak vallen, omdat ze dit zelf nu eenmaal vaak niet kunnen betalen.

Ze zullen je eeuwig dankbaar zijn omdat de start van hun leven (en vaak hun eerste huisje of kamer) een stuk fijner zal zijn met 1 van deze cadeaus. Waarschijnlijk genieten ze nog jarenlang van dit cadeau en nemen ze het mee naar hun toekomstige woningen. Dit zijn de beste housewarming kado ideeën.

16: Swiffer WetJet Starterset

Swiffer starters kit

Een student die voor het eerst op zichzelf gaat wonen heeft waarschijnlijk nog niet veel huishoudelijke middelen in huis. Deze innovatieve dweil methode zorgt ervoor dat je zonder gedoe de vloer schoon kunt houden door vochtige doekjes.

Dit systeem is makkelijk in gebruik en zorgt ervoor dat zelfs een student de tijd vindt om zijn kamer of huis netjes te houden. Een mooi cadeau dus voor een frisse start!


17: Een spelletje

Exploding kittens

Een spelletje is een leuk housewarming cadeau voor iedere doelgroep. Studenten vinden het vaak leuk om samen met medestudenten te netwerken. Wil je hier een handje bij helpen? Geef dan een leuk spel cadeau dat studenten met elkaar kunnen spelen.

Wat voor spel dit wordt is afhankelijk van het type persoon. Je kunt voor een drankspelletje gaan, een taktisch bordspelletje of een simpel kaartspel zoals exploding kittens. Makkelijk te begrijpen maar wel uren speelplezier.


18: Een leuk Sierkussen

Sierkussen

Sierkussens kunnen zelfs de kleinste ruimtes gezellig en sfeervol maken. Daarom is het een ideaal housewarming cadeau voor studenten. Je vindt er altijd wel een gezellig plekje voor en het maakt de bank lekker comfortabel.

Je kunt in plaats van een kussentje ook voor een dekentje of een ander decoratie item gaan. Maar kussentjes kun je eigenlijk nooit genoeg hebben, dan weet je dat je in elk geval goed zit.


19: Een Hangplantje

Hangplant

Omdat studenten vaak een kamer hebben waar ze niet al te veel ruimte hebben, moet je op zoek naar manieren om het gezellig te maken. Een hangplantje is de perfecte oplossing omdat het geen extra ruimte in beslag neemt, maar wel veel sfeer toevoegt.

Dit housewarming cadeau zal iedere student erg blij maken. Ze moeten alleen niet vergeten om het plantje af en toe wat water te geven, anders gaat hij dood.


20: Een Droogrek

Droogrek

Onze housewarming cadeau lijst is niet compleet zonder een extreem praktisch product. Een extra droogrek kan nooit kwaad. De meeste studenten hebben niet de luxe van een droger, waardoor het nog wel eens lang kan duren voor wasgoed goed droog is. Handdoeken kunnen bijvoorbeeld best veel tijd nodig hebben om goed te drogen.

Daarom kan het nooit kwaad om een extra droogrek te hebben. Heeft de student die gaat verhuizen niet zo veel ruimte op de kamer? Bekijk dan eens droogrekken die je aan deuren kan hangen om ruimte te besparen. Ze zullen je eeuwig dankbaar zijn!


5 x Luxe housewarming cadeau

Wil jij graag een luxe housewarming cadeau geven aan een vriend of vriendin die je dierbaar is? Of gaan jouw kinderen het huis uit en wil je ze graag belonen en laten zien dat je trots op ze bent? Deze luxe housewarming cadeaus tot 100 euro zullen je versteld doen staan. Luxe cadeaus hoeven helemaal niet overdreven duur te zijn, maar zorgen vooral voor een makkelijker leven waar je niet snel in zou investeren als je net op jezelf gaat wonen.

21: Een mooie serviesset

Servies set

Dit is een typisch luxe housewarming cadeau waar iemand die net gaat verhuizen extreem blij van wordt. Een serviesset kan nogal een investering zijn, maar hoe heerlijk is het als al het servies met elkaar matcht.

Het hele huis voelt compleet met een set borden en schaaltjes die mooi bij elkaar passen. Zo ga je pas echt goed van start in je nieuwe woning! Zet deze dus maar op de housewarming cadeau lijst


22: Een Koffiezetapparaat

Dolce gusto apparaat

Koffie is een drankje dat eigenlijk geen enkel huis mag missen. Drinken de bewoners zelf geen koffie? Dan komt het apparaat wel van pas voor bezoekers. Daarom zal iedereen die gaat verhuizen dit luxe housewarming cadeau op prijs stellen.

Zeker voor iemand die voor het eerst op zichzelf gaat wonen zijn apparaten als deze een must. Het is toch heerlijk om de dag te beginnen met een vers kopje koffie?


23: Een luxe Peper en Zout molen

Peper en zoutmolen set

Een luxe cadeau met een scherpe prijs. Dat willen we toch allemaal? Deze mooie perper en zout molen geeft ieder huis een luxe uitstraling en heeft een hoge kwaliteit.

Toch is de set scherp geprijsd waardoor het een leuk luxe housewarming cadeau is om te geven. Gemaakt van 100% acaciahout, de houtsoort die helemaal hip is in de interieur wereld!


24: Een Barbecue

Houtskool Barbecue

Een barbecue is een cadeau dat niemand zal zien aankomen, maar iedereen geweldig gaat vinden. Dit is een luxe housewarming cadeau waar de ontvanger jarenlang plezier van gaat beleven.

Waarschijnlijk wordt je direct uitgenodigd voor een gezellig bbq avond wanneer je dit cadeau geeft! Dat is dus een win-win situatie, blije vrienden en ook nog een gezellige avond!


25: Luxe Thee Set

Luxe thee set

Thee is een typisch cadeau voor een housewarming. Veel mensen geven bijvoorbeeld een theedoos met verschillende smaakjes of een paar leuke mokken. Deze luxe thee set is een stuk mooier en is een cadeau waar iedereen blij van wordt.

Met dit cadeau geef je een prachtige theepot die gemaakt is van een mooi keramiek materiaal. Daarbij krijg je 4 bijpassende mokken die de set een nog luxere uitstraling geven. De mooie geschenkdoos maakt het cadeau helemaal af!


5 x Creatief Housewarming cadeau

Zoek jij een housewarming cadeau voor iemand die graag creatief bezig is? Dan hebben wij een aantal cadeau voor je verzameld die je geweldig gaat vinden! Het zijn cadeaus die niet alleen leuk zijn om creatief mee bezig te zijn, maar ook creatief zijn omdat ze uniek zijn en niemand hetzelfde mee zal brengen als jij.
Lees ook -> Creatieve housewarming cadeau ideeën

26: Zelf bruisballen maken

DIY Bruisballen

Met deze set kun je zelf aan de slag met het maken van bruisballen! Super creatief dus. Een gezellig middagje samen knutselen of zelf aan de slag.

Je kunt ervoor kiezen om zelf aan de slag te gaan en de bruisballen wanneer ze klaar zijn cadeau te doen. Zo kun je er nog een persoonlijke boodschap in achterlaten. Je kunt het pakket ook zo cadeau doen, dan kunnen de nieuwe bewoners zelf aan de slag met dit cadeau.


27: Zelf kaarsen maken

DIY Kaarsen maken

Kaarsen zijn natuurlijk een perfect housewarming cadeau, maar het is niet zo creatief. Wat nou als je ze zelf kunt maken? Je kunt samen met je vriend of vriendin aan de slag om een leuke middag te beleven.

Je kunt natuurlijk ook zelf de kaarsen maken en deze vervolgens cadeau doen wanneer je ze helemaal klaar hebt. Schrijf er een persoonlijke boodschap op en doe er een leuk tasje omheen en je hebt een creatief housewarming cadeau!


28: Beeldhouw pakket

Beeldhouwpakket

Abstracte kunst komt steeds meer terug in de huidige woontrends. Vaak zijn de beeldjes in mensen hun huis hetzelfde, omdat ze bij dezelfde woonwinkel zijn aangeschaft. Wil jij een creatief housewarming cadeau geven? Met dit beeldhouw pakket geef je een uniek decoratie item voor in huis.

Je kunt hem zelf maken zodat de ontvanger van het cadeau een uniek kunstwerk van jou ontvangt, je kunt er ook voor kiezen om samen aan de slag te gaan met het creatieve proces. Hoe dan ook, het is een geweldig origineel cadeau!


29: Onderzetters

Keramische onderzetters

Onderzetters zijn welkom in ieder huishouden. Het is een creatief cadeau omdat niemand er aan zal denken om dit cadeau te geven. Wil je het nog creatiever maken? Dan kun je ze zelf ontwerpen of beschilderen.

Natuurlijk kun je ook samen aan de slag met het haken of schilderen van een mooie onderzetter. Dat is een gezellige activiteit, maar onderzetters uit de winkel zijn ook een origineel en leuk cadeautje.30: Een Cadeaumand met lekkernijen

Housewarming cadeau mand

Een cadeaumand is een typisch altijd goed cadeautje waar iedereen blij van wordt. Je geeft meerdere cadeautjes in een leuke mand. Wanneer de lekkernijen op zijn houdt je een mooie mand over die je weer kunt gebruiken voor andere doeleinden.

Je kunt natuurlijk zelf een cadeaumand samenstellen met persoonlijke cadeautjes. Je kunt er ook voor kiezen om een mand zoals deze te bestellen die kant en klaar is. Een papiertje eromheen en klaar ben je!


5 x Gepersonaliseerd cadeau voor de housewarming van een koppel

Veel housewarming cadeau zijn al snel een beetje algemeen. Het is toch wel leuker om een gepersonaliseerd housewarming cadeau te geven om iemand nog meer te verassen. Maak het persoonlijk door te shoppen voor een housewarming cadeau bij de hema of bij de action en xenos, hier vind je mooi diy projecten. Met de volgende housewarming ideeën geef je een mooi persoonlijk cadeau!

31: Gepersonaliseerde badkamer set

Gepersonaliseerde badkamer set

Deze baskamer set is een super persoonlijk housewarming cadeau! De ontvanger van het cadeau zal blij verrast zijn met de persoonlijke boodschap op de tandenborstel houder en het zeeppompje.

Zo een tandenborstel houder en zeeppompje is sowieso een leuk cadeautje, ook zonder persoonlijke tekst. Het wordt altijd gebruikt en zorgt ervoor dat de badkamer een luxe uitstraling krijgt.


32: LED Lightbox

LED Lightboard

Een Lightbox is een decoratie item die je steeds vaker terug ziet komen in de huidige woontrends. Het leuke aan zo een box is dat je de letters kunt vervangen en hier dus een persoonlijke boodschap op kunt zetten.

Schrijf bijvoorbeeld ‘Gefeliciteerd met de nieuwe woning!’, wanneer de ontvangers van het cadeau de letters weer willen veranderen kan dit zonder moeite. Een leuk cadeau waar je alle kanten mee op kunt!


33: Cadeau Emmer

Housewarming emmer

Het klinkt misschien als een suf housewarming cadeautje, maar iedereen zal vroeg of laat een keer een emmer nodig hebben. Dit is vaak iets waar je zelf niet aan denkt, maar het is gewoon super handig om in huis te hebben.

Achteraf zal iedereen je daarom dankbaar zijn voor dit cadeau. Maak het wat spannender door een leuke persoonlijke tekst op de emmer te zetten, of vul hem met wat leuke kleinigheidjes of lekkernijen.


34: Glasplaat met eigen Foto

Glasplaat met foto cadeau

Dit is pas echt een origineel gepersonaliseerd cadeau! Deze glasplaat laat een playlist van Spotify zien, dat maakt hem erg modern, maar het leuke is dat je een eigen afbeelding toe kan voegen.

Dit geeft de indruk dat je naar een nummer zit te luisteren van jou en je vrienden. Voeg een leuke foto toe en zet hem in huis ter decoratie. Super leuk als housewarming cadeau.


35: Fotolijst met eigen Kunstwerk

Fotokader

Een fotolijst is een cadeau waar iedereen wel raad mee weet. Je kunt een mooie poster bestellen die je erin doet, of om het persoonlijk te maken een eigen kunstwerk maken!

Je kunt ook wat foto’s van jullie samen in een word document aan elkaar plakken. Zo maak je een heel persoonlijk schilderij waar de ontvanger van het cadeau super blij mee zal zijn. Een lijst vol herinneringen.


5 x Housewarming cadeau tuin

Heeft het huis van de persoon die gaat verhuizen een tuin? Dan is het altijd leuk om een housewarming cadeau voor de tuin te geven. Bij veel mensen is dit het laatste waar ze aan denken, omdat ze in de beginfase veel bezig zijn met het interieur. Daarom zullen ze je extra dankbaar zijn dat jij er wel aan hebt gedacht om de tuin wat sfeer te geven.

36: Tuingereedschap Set

Tuingereedschap set

Tuingereedschap is een ideaal cadeau voor iedereen met een tuin. Het kan voorkomen dat je het ineens in je bol krijgt en aan de slag wilt in je tuintje, op dat moment kom je er pas achter dat je helemaal geen gereedschap hebt.

Dit is een cadeautje waar iedereen blij mee zal zijn, omdat ze er zelf nog niet aan hadden gedacht. Het kom sowieso van pas bij ieder huis met een tuin.


37: Tuinverlichting

Rotan tafellamp

Deze gezellige rotan lampen zullen elke tuin gezellig en sfeervol maken. Het grote voordeel is dat ze werken op zonne-energie. Het kost dus geen stroom en je kunt ze overal plaatsen waar je maar wilt!

Je krijgt 2 lampen in 1 pakket. Daarmee kun je de tuin zeker gezellig maken. Plaats ze in een hoekje of op de tuintafel en laat de tuin schitteren in de avond.


38: Moestuin zaadjes

Moestuin zaadjes

Bij een grote tuin is ruimte zat voor een moestuintje. Houden de mensen waar je een cadeau voor zoekt van tuinieren en het verbouwen van groenten? Dan is dit een perfect cadeautje.

Een attent en origineel housewarming cadeau voor in de tuin. Het is ook nog eens budget-proof en geeft de ontvanger van het cadeau een leuke activiteit.


39: Bloempot

Bloempot

Een ander housewarming cadeau voor in de tuin is een bloempot. Weer zo een item die altijd wel een keer van pas zal komen! Een tuin sfeervol maken is het makkelijkst door meer groen toe te voegen.

Kies voor een neutrale kleur als je niet zeker weet wat de stijl van de bewoners van het huis is. Als je wel weet waar ze van houden kun je voor een spannender ontwerp gaan.


40: Een Insectenhotel

Een Insectenhotel

Of we het nu leuk vinden of niet, insecten zijn nu eenmaal erg belangrijke dieren. Ze zorgen voor de natuur en hebben stuk voor stuk een belangrijke functie. Met dit Insectenhotel draag jij ook een steentje bij aan deze belangrijke functies.

Zorg voor de insecten en zorgt er daarnaast voor dat je tuin er gezellig uit ziet. Hoe leuk is dit kleine hotelletje die je een de muur of aan een boom kunt hangen?


5 x Housewarming cadeau pakket

Een cadeaupakket is natuurlijk altijd een makkelijke en leuke oplossing voor een cadeautje. Ook voor een housewarming komt dit goed van pas. Een cadeau pakket is vaak voorzien van meerdere items die relevant zijn aan elkaar. Bekijk onderstaande cadeaus voor leuke housewarming cadeau ideeën! Ideaal voor een koppel die gaat samenwonen.

41: Een mooie pannenset

Koekenpannen set

Een pannenset is het ideale cadeau voor iemand die net een nieuwe woning heeft. Pannen heb je iedere avond nodig en daarom is het altijd leuk om deze te krijgen. Veel kopels kopen deze bij de ikea, maar deze pannen set is van betere kwaliteit!

Pannen kunnen erg duur zijn, waardoor je zeker in de beginfase staat te springen om dit cadeau te ontvangen. Geef het cadeau met meerdere mensen om kosten te besparen.


42: Koffiesiropen set

Koffiesiropen set

Heb je te maken met een echte koffieliefhebber? Dan is deze cadeauset de perfecte keuze voor jou. Je zal elke koffiedrinker blij maken met dit leuke setje van verschillende koffiesiropen bij elkaar.

Het ziet er niet alleen geweldig leuk uit, maar is ook nog eens echt heel erg lekker. Je kunt je standaard koffie met deze siropen een bijzondere smaak geven en kun iedere dag afwisselen.


43: Rotan Spiegel set

Rotan Spiegel set

Deze spiegelset is super hip en maakt ieder huis sfeervol en gezellig. Je vind ze dan ook vaak terug bij de xenos of action. Iedereen kan wel een hoekje of een muurtje in huis bedenken waar deze spiegeltjes leuk kunnen hangen.

Het licht gewicht ontwerp maakt het ook nog eens mogelijk om de spiegeltjes simpel op te hangen met wat dubbelzijdig tape. Je hoeft dus niet perse te boren. Dit cadeau zal iedereen blij verassen.


44: Bestekset

Bestekset

Het klinkt misschien als een suf cadeautje, maar het is in elk geval wel functioneel toch? Iedereen heeft bestek nodig en zal blij zijn met een nieuwe set die mooi bij elkaar past.

Je kunt een bijzondere set geven voor speciale gelegenheden, zoals in het goud of zwart. Je kunt er ook voor kiezen om een basic set te geven met zilveren bestek, dit komt in elk geval van pas.


45: Een mooie Theedoos

Kruidenthee geschenkdoos

Een theedoos is niet echt een set, maar is wel een box gevuld met thee in allerlei smaken. Naast de theesmaken heb je een nieuwe theedoos die de gebruiker steeds weer opnieuw kan vullen.

Een origineel cadeau waar elke theeliefhebber enorm blij mee zal zijn. Als je het cadeau nog wat aan wilt kleden kun je er een paar leuke glazen of mokken bij doen, of zelfs een mooie theepot.


Nog niet gevonden wat je zocht?

Bekijk meer cadeau inspiratie:

Wat is een housewarming?

Een housewarming is een gelegenheid waarom mensen bij elkaar komen om het nieuwe huis van vrienden of familie te bekijken. Sommige mensen pakken dit groots aan, anderen wat kleiner. Het komt erop neer dat jij iemand gaat feliciteren met zijn of haar nieuwe woning wanneer je wordt uitgenodigd op een housewarming. Het is dan gebruikelijk om een kleinigheidje mee te brengen die van pas komt in een huis. In dit artikel heb je de leukste housewarming cadeautips kunnen vinden.

Wat te geven bij een nieuw huis?

Zoals je in dit artikel hebt kunnen zijn zijn de meeste cadeautjes voor een nieuw huis ter decoratie of om het leven makkelijker te maken. Een praktisch cadeau zoals een fijne dweil, een koffiezetapparaat of een mooie koektrommel doen het daarom altijd goed. Waar je ook aan kan denken is dus decoratie, zoals sierkussens die altijd van pas komen, een mooie plant of luxe beddengoed waar veel mensen niet aan denken, maar dit zal jouw woongenot enorm vergroten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *