18x Kleinigheidje voor ouders | Cadeaus voor je vader en moeder

Zoek jij een kleinigheidje voor je ouders? Wil je hen bedanken of laten zien dat je alles wat zij voor jou gedaan hebben waardeert? Of hebben zij iets gedaan waar je trots op bent. Misschien zijn ze wel gepromoveerd of wil jij hun trouwdag vieren. Hoe dan ook, ouders vinden het super lief als ze een kleinigheidje van hun kinderen ontvangen.

Op deze pagina vind je 18 leuke kleine cadeautjes die niet al te duur zijn. Zo kun jij jouw ouders verrassen met een uniek cadeautje, gewoon zomaar omdat het kan. Wil jij jouw ouders samen zien lachen? Bekijk dan onderstaande cadeautjes!

Lees ook: Leuke cadeautjes voor je vader

Wat zijn originele cadeau ideeën voor je ouders?

De meeste cadeau ideeën voor je ouders zullen wel voldoen. Zij zijn ten slotte al lang blij met het gebaar en het gaat ze niet eens zo erg om het product zelf. Toch is het wel een extra leuk cadeautje als ze er ook iets mee kunnen.

Een fles wijn is bijvoorbeeld altijd goed, of een doos chocolade. Een echt origineel cadeau laat zien dat jij je ouders door en door kent en kan door niemand anders dan jou zijn gegeven. Dit kan bijvoorbeeld te maken hebben met een onder onsje of iets wat jullie in het verleden samen hebben meegemaakt.

18 Toffe kleinigheidjes voor je ouders

Onderstaande cadeaus zijn niet allemaal een klein cadeautje, maar wel leuke cadeautjes om als klein gebaar te geven. Perfect om te geven aan een vader of moeder die alles al heeft. Ze zijn niet zo duur, waardoor het voor jou ook leuk blijft. Zit het perfecte cadeau voor jouw ouders ertussen?

1: Forrero Rocher Box

Een leuk cadeau voor elke gelegenheid is toch wel chocolade. Of ze het nu zelf opeten of uitdelen aan bezoek, het is altijd een mooi en lief gebaar om een luxe doos bonbons te schenken.

Ook jij hebt hier profijt van omdat je waarschijnlijke lekker mee mag snoepen. De leukste cadeaus zijn degene die je kunt delen met vrienden en familie.


2: Gevulde Pukka theebox

Geef jij liever geen fles wijn, maar een drankje waar geen alcohol in zit? Dan is deze Pukka box misschien een leuk cadeau voor jouw lieve ouders. Je wilt ze natuurlijk verrassen en dat zijn ze zeker met deze heerlijke kruidenthee.

Een kleinigheidje voor je ouders waar zij lang plezier van hebben omdat je al deze theezakjes niet in 1 keer kunt drinken. Zo genieten ze heerlijk van een ontspan momentje samen.


3: Cd met de Greatest hits

Luisteren jouw ouders ook altijd naar de top 2000 en andere top muziek lijsten? Dan is deze cd geweldig voor hun. Alle top nummer zijn op een rijtje gezet zodat ze deze keer op keer kunnen luisteren.

De cd komt van pas in de auto, maar kan ook thuis worden afgespeeld. Misschien gaan ze wel samen dansen en denken ze terug aan vroeger.


4: Telefoonhouder voor de auto

Deze telefoonhouder is erg bekend bij jongeren omdat het autorijden en navigeren erg makkelijk maakt. Veel volwassenen zijn hier niet mee bekend en daarom is het een mooi kleinigheidje voor je ouders cadeau.

Dit cadeau voor je ouders is super origineel en zorgt ervoor dat ze elke dag veilig de weg op kunnen. Je hoeft hem alleen in de ventilatie van de auto te steken, makkelijker kan niet.


5: Elektrische voetverwarmer

Zoek jij echt een origineel cadeau? Dit is een cadeau idee die je vast nog nooit gezien hebt. Hoe heerlijk is het wanneer je thuis komt en op de bank zit, dat je lekker je voetjes kunt verwarmen in deze elektrische voetverwarmer?

We weten zeker dat jouw ouders dit cadeau te gek vinden. De leukste cadeautjes zijn degene die je absoluut niet aan ziet komen, hier ga jij jouw vader en moeder absoluut meet verrassen!


6: Cocktail set met receptenboek

Deze cocktail shaker hebben jouw ouders vast nog niet in huis. Het is een origineel cadeau met alles wat je nodig hebt om een heerlijke cocktail te maken!

Zo kunnen jouw ouders samen een cocktailavond organiseren, alleen of met vrienden en familie. Super leuk om hiermee te experimenteren en echt een uniek cadeau als kleinigheidje voor je ouders.


7: Rituals geurstokjes

Dit kleinigheidje gaat ervoor zorgen dat het huis van jouw vader en moeder heerlijk gaat ruiken zonder enige moeite te doen. Hij staat ook nog eens super mooi op een plankje of op tafel.

Onder het genot van een lekker wijntje kunnen jouw ouders genieten van hun woning die heerlijk ruikt. Zo krijg je een luxe sfeer in huis.


8: Een kledingstomer

Deze kledingstomer is iets prijziger, maar zeker de moeite waard om eens te bekijken. Dit zorgt ervoor dat jouw ouders nooit meer hun kleding hoeven te strijken. Ze zullen je hun leven lang dankbaar zijn voor dit cadeau.

Hij kan ook worden gebruikt om kleden, banken en andere grote meubels te reinigen omdat de stoom diep doordringt. Super handig dus voor vele gelegenheden.


9: Bonsai boomje

Een bonsai boom is een unieke plant afkomstig uit Japan. Dit is het perfecte cadeau voor ouders met groene vingers of ouders die graag een unieke plant in huis hebben.

Hij zorgt ervoor dat het huis een luxe uitstraling krijgt en hij komt inclusief een bonsai boekje waar je kunt lezen hoe je de boom het beste verzorgd.


10: 3 delig wijnrek

Dit wijnrek is een leuk kleinigheidje voor je ouders, je kunt de 3 delen op elkaar stapelen maar ze kunnen ook anders worden geplaatst als je dat leuker vindt. Verras jouw ouders met dit cadeau voor het interieur.

Ouders vinden het altijd leuk om een cadeau te ontvangen van hun kinderen, maar als het cadeau zo een handige functie heeft in huis zijn ze nog veel blijer omdat het goed van pas komt.


11: Mooie wandklok

Een klok is een decoratie item voor in huis met een handige functie. Zo kom je nooit meer te laat. Veel mensen hebben geen klok meer in huis omdat we de tijd vaak op ons horloge of onze telefoon bekijken.

Juist daarom is dit cadeau super origineel en zullen ze blij zijn met een cadeau die ze stiekem nodig hebben, maar nog niet aan hadden gedacht. We zijn benieuwd wat jouw ouders van dit cadeau vinden.


12: Beveiligingscamera

Je zou denken dat dit cadeau enorm duur is, maar dat valt reuze mee. Het is een prachtige luxe kleinigheidje voor je ouders waar ze echt blij verrast van zullen zijn. Zo weet jij dat het huis beschermd is zodat je je geen zorgen hoef te maken over jouw vader en moeder.

De camera stuurt meldingen naar de telefoon die eraan is verbonden wanneer er beweging plaats vindt, handig als je op vakantie bent. Verder houdt hij het huis in de gaten wanneer ze zelf niet thuis zijn.


13: Kaasplankje met mesjes

Houden jouw ouders van een kaasplankje, maar hebben ze hier niet de juiste spullen voor in huis? Dit geweldige kaasplankje heeft 4 mesjes voor verschillende kazen zodat zij hun eigen kaasplankje kunnen maken.

Als je het leuk wilt aankleden kun je ze ook verassen met kaasjes en al, maak zelf een plankje waar zij samen van kunnen genieten en vertel erbij dat ze alle accessoires mogen houden.


14: Een Insectenhuis

De meest leuke cadeautjes zijn producten die je ouders zelf niet hebben, maar wel heel interessant vinden. Zo een insectenhuis kan de tuin heel leuk en gezellig aankleden en is ook nog goed voor de natuur.

Je helpt hierbij de insecten in jouw tuin om te overleven zodat de natuur in stand wordt gehouden. Een mooi cadeau met een bijzondere boodschap die jouw ouders zeker zullen waarderen.


15: Solar tuinverlichting

Ook voor in de tuin is deze prachtige tuinverlichting. Ze werken op zonne-energie, dus ze zijn super duurzaam en heel makkelijk te gebruiken. Dit kleinigheidje voor je ouders zorgt ervoor dat de tuin er gezellig en sfeervol uit ziet.

Steek ze gewoon in de grond en ze zullen zich overdag opladen met zonlicht en in de avond aangaan. Je hebt geen stroompunten nodig en krijgt ook geen hogere energierekening ideaal!


16: Woodwick geurkaarsen

Woodwick is een van de meest bekende merken als het aankomt op geurkaarsen. De geuren zijn intens en zorgen ervoor dat de hele woning een luxe geur krijgt die lekker lang blijft hangen.

Deze unieke cadeauverpakking maakt het een prachtig cadeau om te geven aan je ouders. Ze zullen hier vele uren profijt van hebben en de kaarsen staan ook nog eens mooi in het interieur.


17: Een knoflookpers cadeau ouders

Dit is een typisch item voor in de keuken die maar weinig mensen in huis hebben, maar koken zo veel makkelijker maakt. Knoflook gaat namelijk in veel gerechten en de geur kan wel 3 dagen in je handen blijven zitten. Daar wordt niemand vrolijk van.

Met deze knoflookpers ruiken de handen van jouw ouders nooit meer naar knoflook. Een geweldig klein cadeautje voor je vader en moeder die ervoor zorgt dat het leven makkelijker wordt.


18: Een kleding ontpluizer

Een kleding ontpluizer klinkt misschien als een suf cadeautje maar komt zeker weten goed van pas. Jouw ouders kennen deze vast nog van vroeger, toen was het een grote trend.

Je kunt er ook beddengoed mee ontpluizen waardoor alles langer mooi blijft. Zo kun je oude stoffen jassen weer als nieuw maken en versleten sokken ook weer netjes krijgen.


Nog geen cadeautje voor je ouders gevonden?

Bekijk meer cadeau inspiratie:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *