11 Hart onder de riem cadeautjes | Een lief en attent cadeau

Wil je graag een klein gebaar geven en ben je daarom op zoek naar hart onder de riem cadeautjes? Dan ben je op de juiste pagina terecht gekomen. Hier vindt je 11 betaalbare producten die een geschikt cadeau zijn om een beetje extra liefde te schenken aan iedereen die een lieve boodschap kan gebruiken.

Als je een hart onder de riem wilt steken, is een klein cadeautje vaak voldoende. Een cadeautje met een klein gebaar of lieve boodschap zorgt ervoor dat de ontvanger zich stukken beter voelt. Bekijk onderstaande lijst voor een origineel cadeau!

Lees ook: Troost cadeau bij overlijden

Iemand een hart onder de riem steken?

Wil je iemand een hart onder de riem steken, dat kan op veel manieren. Je kunt eens kijken tussen onderstaande leuke cadeautjes, maar kunt ook even op bezoek gaan met een hart onder de riem kaart waar een persoonlijke boodschap op staat. Geef de persoon een dikke knuffel, dit kan al genoeg zijn om de dag goed te maken.

Als je toch graag een kleinigheidje cadeau wilt doen, dan kun je denken aan een aantal standaard cadeaus. Geef bijvoorbeeld een bos bloemen, een heerlijke geur, een cadeaupakket of een persoonlijk kaartje met een doosje bonbons. Met onderstaande cadeaus verras je de persoon in kwestie op een unieke manier.

11x Een symbolisch cadeau voor een moeilijke tijd

Wil jij iemand een hart onder de riem cadeau geven, en diegene echt verrassen? Onderstaande troost cadeaus zorgen voor een lichtpuntje op de dag en laat weten dat jij aan diegene denkt. Een verassing pakketje is altijd leuk om te ontvangen, maar extra leuk als je wat extra aandacht kunt gebruiken.

1: Hart onder de riem cadeau Boek

De beste steun die je iemand kan bieden is troost en medeleven. Dit kan lastig zijn omdat je zelf niet in een moeilijke tijd zit, waardoor je soms niet goed weet wat je moet zeggen.

Dit boek staat vol met bemoedigende verhalen waar iemand veel troost uit kan halen. Het boek biedt een verrassend perspectief op ontmoedigende situaties. Een mooi cadeau en een aanrader van veel voormalige lezers.


2: Tulpen hart kweekset

Wat ook goed kan helpen is een cadeautje waarbij iemand zijn gedachten kan verzetten. Met dit pakket kan de ontvanger zelf bloemen kweken. Een van de leukste hart onder de riem cadeautjes waar iedereen blij van wordt.

Het eindresultaat is een bos prachtige tulpen. Dit symboliseert ook het proces van heling en dat alles uiteindelijk weer goed komt. Uiteindelijk bloei je weer op en voel je je beter.


3: Blauwe Sodaliet voor positieve gedachten

Deze blauwe sodaliet edelsteen staat bekend om zijn helende krachten en brengt positieve energie in de ruimte waar hij aanwezig is. Dit is een symbolisch cadeau waarmee je kunt laten weten dat je aan iemand denkt.

Deze extra aandacht maakt de ontvanger gegarandeerd blij, of ze nou geloven in de krachten van de edelsteen of niet. Het hart wordt gevuld met liefde bij het ontvangen van dit cadeautje.


4: Chocolade box

Chocola is altijd een lieve boodschap om iemand sterkte te wensen, in wat voor situatie dan ook. Deze box is een ideaal hart onder de riem pakket, waar je zelf ook wat van mee kunt snoepen.

Natuurlijk is het niet goed om je gevoelens weg te eten, maar het kan wel helpen om de situatie makkelijker te kunnen verwerken. Daarbij zijn deze snoepjes niet zo groot, dus kan het geen kwaad om er zo nu en dan een te eten.


5: Rituals giftset

Natuurlijk kan extra liefde voor jezelf ook niet ontbreken. Het kan heel goed zijn om wat aandacht te besteden aan de uiterlijke verzorging of eens extra lang onder de douche te gaan staan.

Dit rituals cadeau pakket stimuleert dit gedrag en zorgt ervoor dat degene waar jij een hart bij onder de riem wilt steken zich geliefd voelt en misschien wel beter voor zichzelf gaat zorgen.


6: Rozen brievenbus box

Deze rozen zijn een geweldige verrassing die gewoon in de brievenbus worden bezorgd. Zo geef je jouw vriendin, collega’s, moeder of andere vrienden de gelegenheid tot rust te komen zonder op bezoek te gaan, maar toch een kleinigheidje te versturen.

Stuur deze bloemen gewoon op en je hoeft er geen rekening mee te houden dat ze thuis zijn, want het word gewoon in de brievenbus gedaan. Zo kun je iemand op afstand steunen en geluk wensen.


7: Relax thee geschenkdoos

Thee is een mooie manier om iemand moed te geven. Het zorgt ervoor dat je even tot jezelf kunt komen en dat je een geluk momentje voor jezelf hebt. Wens iemand moed toe door deze theedoos te geven.

Maak het cadeau nog specialer door een mooie boodschap toe te voegen, wens de persoon sterkte of geef aan dat je bezorgd bent. Dat kan een wereld van verschil maken. Bekijk meer cadeaupakketten voor een vrouw om een mooi verwen cadeau te geven aan iemand die het moeilijk heeft.


8: Tekstbordje sterkte wensen

Dit bordje spreekt voor zich en is een leuk klein hart onder de riem cadeau die iedereen kan waarderen. Je kunt hem in huis zetten als decoratie of erbij pakken als je wat meer moed nodig hebt in een moeilijke tijd.

Zo een bordje is een mooi klein gebaar, die altijd goed is om te geven. Het is ook niet zo duur waardoor het altijd goed is om aan te schaffen. Voor kleine of grote situaties.


9: Bruisballen set

Een bruisballen set is een ander voorbeeld waarbij je iemand stimuleert om beter voor zichzelf te zorgen. Je geeft een relax momentje voor zichzelf waardoor iemand echt even tot rust kan komen en zijn gedachtes even uit kan schakelen.

Natuurlijk zijn bruisballen minder handig wanneer je geen bad in huis hebt, maar het blijft een mooi gebaar. Je kunt iemand ook een overnachting cadeau geven waar een badkamer met bad in zit, zo kan die persoon alsnog lekker badderen.


10: Voedingssupplement voor positieve stemming

Ook dit is een van de hart onder de riem cadeautjes waar misschien niet iedereen warm van wordt. Toch is het bewezen dat de 100% natuurlijke ingrediënten in deze pilletjes een positieve stemming bevorderen.

Ze kunnen in elke geval geen kwaad omdat er alleen maar natuurlijke middelen zijn gebruikt, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken. Het is een mooi gebaar die alleen maar positiviteit toe kan voegen.


11: Chocolade hart

Dit prachtige hard is gemaakt van chocola en ziet er ook nog een prachtig uit. Het is geeft een prachtige liefdevolle boodschap met een heerlijke snack in 1.

Geweldig om aan te breken tijdens het kijken van een film of serie. Het hart is erg groot waardoor hij makkelijk kan worden gedeeld met familie en vrienden. De leukste cadeaus wensen het hele gezin sterkte.


Nog geen geschikte hart onder de riem cadeautjes gevonden?

Bekijk meer cadeau inspiratie:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *