30x Cadeautjes voor 10 jarige kinderen | Uren vol plezier

Ben jij op zoek naar cadeautjes voor 10 jarige kinderen? Dan ben je op de juiste pagina gekomen. Op deze pagina vindt je 30 te gekke cadeautjes voor alle kinderen van 10 jaar. We hebben ook een aparte selectie gemaakt voor meisjes en jongens van deze leeftijd. Kinderen willen het allerliefst spelen, maar het is wel moeilijk bij te houden welk speelgoed op dit moment hip is. Maak je geen zorgen, wij hebben de leukste selectie voor je gemaakt.

Speelgoed doet het dus altijd goed, daarom bestaat het grootste gedeelte van de kado’s uit speelgoed. Dit kan zowel leerzaam zijn, creatief of sportief, er zit van alles tussen. Lees snel verder om erachter te komen waar 10 jarige kinderen blij van worden en zorg ervoor dat jij degene bent die hun dag geweldig gaat maken met een tof cadeau!

Lees ook: De leukste kinder cadeautjes

Wat geef je aan een kind van 10 jaar?

Je vraagt je vast af, waar spelen kinderen van 10 jaar mee? Het belangrijkste om rekening mee te houden is dat kinderen van 10 nog volop aan het ontwikkelen zijn. Probeer daarom een cadeau te geven wat hen uit gaat dagen en ervoor zorgt dat de ontwikkeling wordt gestimuleerd. Ook sportief speelgoed waar ze hun energie in kwijt kunnen doet het altijd goed.

Kinderen van 10 spelen ook graag met creatief speelgoed. Alles wat met kleuren, tekenen en verven te maken heeft vinden ze te gek. Dit komt omdat ze deze vaardigheid al een groot deel hebben ontwikkeld, waardoor ze nu binnen de lijntjes kunnen kleuren en hun eigen verbeelding op papier kunnen zetten. Laten we starten met tien cadeautjes voor 10 jarige kinderen die altijd in de smaak vallen:

1: Creatieve Tekentafel

Een tekentafel is een typisch voorbeeld van een creatief cadeau. Hier kunnen kinderen lekker op los kleuren en tekenen. Het idee is dat er een projector in zit, die een plaatje op het papier projecteert. De kinderen kunnen zo de lijnen overtrekken om prachtige tekeningen te maken. Ze gaan hier uren zoet mee zijn!

De tekentafel wordt geleverd met zowel projectie plaatjes als een lamp en een tafel, wanneer je het cadeau hebt gegeven kunnen de kinderen dus gelijk aan de slag. Ook de ouders zullen je dankbaar zijn omdat dit de schermtijd van de kids ten goede gaat doen.


2: Halli Galli Actiespel

Kaartspellen en bordspellen zijn altijd leuk om cadeau te doen. Je kunt het dus samen met de kinderen spelen voor het grootste plezier met familie en vrienden. Halli Galli is een zenuwslopend spelletje waar je snel moet reageren waardoor de kinderen hun energie goed kwijt kunnen.

De bedoeling van het spel is dat iedereen om de beurt hun kaarten om draait. Zodra er een bepaald aantal van hetzelfde soort fruit op tafel ligt (bij elkaar opgeteld) mag je op de bel drukken. De eerste die op de bel drukt wint 1 punt. Je moet dus goed kunnen tellen en snel reageren.


3: Wereldbol met verlichting

Een wereldbol is een geweldige aanwinst voor op de kinderkamer. Kinderen zijn uitermate gefascineerd door zo een bol en zeker wanneer deze ook nog eens licht geeft! Dat ziet er super gaaf uit in het donker.

Daarbij is het ook een leerzaam cadeau en kunnen de kinderen samen met hun ouders of met jou of zoek gaan naar ons kleine landje of samen kijken waar het land ligt waar ze wel eens op vakantie zijn geweest. Super interessant!


4: Puzzel met dieren

Puzzels zijn en blijven altijd een leuke activiteit voor jong en oud. Deze leuke dierenpuzzel heeft 300 stukjes en is daarom niet extreem moeilijk, maar wel uitdagend voor 10 jarige kinderen.

Zij kunnen samen met vriendjes en vriendinnetjes, broertjes en zusjes of met de ouders aan de slag. Puzzelen is een ontspanningsactiviteit waar geen schermtijd bij komt kijken. Het leert kinderen ook geduldig te zijn en traint het inzicht vermogen.


5: Dobble kaartspel

Nog een populair kaartspel die perfect is voor kinderen van 10 jaar en ouder. Je kunt dit spel met het hele gezin spelen en het draait allemaal om snelheid en observatie.

Het doel van het spel is om het overeenkomende symbool van de kaart op tafel te vinden. Er is altijd maar 1 kaart in het deck die het overeenkomende symbool heeft, wat ervoor zorgt dat je heel goed op moet letten. Wie hem als eerste ziet wint!


6: 86-delige Tekendoos voor kinderen

Deze tekendoos heeft alles wat kinderen nodig hebben om zich helemaal uit te leven op het creatieve vlak. Ze kunnen aan de slag met potloden, krijtjes, verf of stiften.

Deze tekendoos is ook nog eens ideaal om mee te nemen. Daar zullen de ouders je dankbaar voor zijn, omdat het ideaal is om mee te nemen naar familie of op vakantie. Zo kunnen de kinderen zich overal vermaken.


7: Verzamelmap voor Pokemon kaarten

Als je je een beetje hebt verdiept in de interesses van 10 jarige kinderen, dan ben je er vast al achter gekomen dat Pokemon weer helemaal hot and happening is. Kinderen ruilen de kaarten op het schoolplein en maken er een sport van om de meest toffe collectie bij elkaar te krijgen. Het liefst hebben ze in de slaapkamer ook hun favoriete Pokemon knuffel.

Het is belangrijk dat kinderen hun Pokemon kaarten netjes bij elkaar houden, deze geweldige verzamelmap heeft de pootjes van verschillende bekkende Pokemons op de voorkant en is dus super toepasselijk.


8: Knutselkoffer met 800 onderdelen

Met deze knutselkoffer kunnen kinderen hun creativiteit uiten op verschillende manieren. Er zit een boekje bij vol met voorbeelden van hoe je bijvoorbeeld een kuikentje kunt maken met de pasen of een tulp voor je moeder.

Kinderen vinden het geweldig om creatief te zijn en dit cadeau zal 10 jarige kinderen zeker uitdagen, waar zij van houden. Zo stimuleer je hun ontwikkeling en zorg je ervoor dat ze zich nooit meer gaan vervelen.


9: Kids Smartwatch met belfunctie voor ouders

Een smartwatch voor kinderen? Ja je ziet het goed. Dit toffe horloge zorgt ervoor dat kinderen de show stelen in de klas en bij vrienden, ze vinden hem helemaal te gek. Daarbij hij heeft coole spelletjes waar ze zich mee kunnen vermaken.

Het grote voordeel aan deze smartwatch is dat ouders altijd kunnen zien waar hun kind is via een app. Mocht er iets aan de hand zijn kunnen ouders hun kind zelfs bellen via deze smartwatch, geweldig toch? Een cadeau die de veiligheid van kinderen garandeert.


10: Leerzame experimenten voor kinderen

Dit leerzame cadeau zorgt voor veel plezier en nieuwe ervaringen. Kinderen van 10 worden graag uitgedaagd en in deze box zitten allemaal leerzame experimenten die ze nog nooit hebben gezien. Ook interessant voor ouders!

Deze box zit vol met toffe cadeautjes voor 10 jarige kinderen waarmee je ze uit daagt op een leuke manier. Er zitten 150 experimenten in die allemaal een leerzame boodschap hebben en voor veel plezier zorgen.


Wat geef je een 10 jarig meisje?

10 jarige meisjes spelen vaak toch met andere dingen dan 10 jarige jongens. Natuurlijk mag iedereen overal mee spelen, maar op deze leeftijd zijn kinderen vaak nog wel geïnteresseerd in bepaald speelgoed. Veel meisjes spelen bijvoorbeeld graag met poppen en houden van roze, maar als jij cadeautjes voor 10 jarige jongens zoekt die hier ook graag mee spelen is dat ook helemaal goed. Bekijk hieronder de meest hippe cadeaus voor meisjes op dit moment.
Lees ook: Cadeau voor 13 jarige meiden

11: Iets van L.O.L.

L.O.L. is niet meer weg te denken uit de wereld van meiden. Ze zijn er helemaal weg van en sparen alles wat te maken heeft met deze reeks speelgoed. Je kan het zo gek maken als je zelf wilt, omdat er grote poppenhuizen te verkrijgen zijn voor hoge prijzen, maar ook simpele items zoals deze, voor een kleine prijs.

Wat je ook geeft uit de L.O.L. collectie, 10 jarige meiden gaan je super dankbaar zijn en vullen hun dagen met het spelen met deze poppen. Bewaar wel even de bon, want misschien heeft ze deze al en wilt ze hem graag ruilen.


12: Bloemenpers Knutselbox

Heb jij vroeger ook wel eens gespeeld met een bloemenpers? Het idee is om buiten bloemen en bladeren te zoeken en deze in de bloemenpers te doen. Het resultaat zijn prachtige gedroogde bloemen.

Deze box is voorzien van alles wat je nodig hebt om aan de slag te gaan, tot envelopjes aan toe. Zo kunnen ze hun creaties ook cadeau doen aan hun moeder, juf of oma. Een hip en leerzaam cadeautje.


13: Digitale Kindercamera

Kinderen vinden camera’s mega interessant. Het liefst pakken ze de hele tijd de telefoon van hun ouders om foto’s te maken, maar dit mag niet altijd. Daarom is een digitale kindercamera een perfect cadeautje voor 10 jarige.

Ze kunnen zich lekker uitleven en alle foto’s die ze gemaakt hebben terug zien op het scherm van de camera. Als ze de foto’s willen uitprinten kan dit ook zodat ze leuke herinneringen hebben voor later.


14: Unicorn Tekenmachine

Eerder in dit artikel benoemde we al dat een tekenmachine een van de meest geweldige cadeautjes voor 10 jarige is, maar deze is helemaal in unicorn stijl. 10 jarige meiden zijn gek op unicorns en alles wat hiermee te maken heeft, dus je gaat haar zeker blij maken met deze tekenmachine!

Met de patronen in deze set kan ze zelf aan de slag en aan de hand van het overtrekken van de projecties prachtige creaties maken. Lekker creatief en ontspannend.


15: Barbie Fiat en pop

Natuurlijk kan Barbie niet ontbreken in een lijst met cadeautje voor meiden van 10 jaar. Deze set bevat niet alleen een mooie Barbie pop, maar ook een roze Fiat 500 waar Barbie in rijd.

Zo kunnen meiden op een stijlvolle manier met auto’s spelen en kunnen ze alle poppen in hun collectie laten rijden in hun toffe nieuwe auto. Geweldig toch.


16: Ministeck met Prinsessen

Ministeck is een ouderwets speelgoed dat je misschien zelf nog wel kent van vroeger. Het blijft een geweldige activiteit voor kinderen en is ook uitdagend waardoor het ideaal is voor de 10 jarige leeftijd.

Het is de bedoeling dat je de kleine steentjes in de bijgeleverde plaat drukt en zo een ontwerp maakt. Het lijkt op strijkkralen, alleen dan blijven de steentjes stevig vast zitten. Deze set heeft steentjes om prachtige prinsessen te maken.


17: Gel-a-Peel accessoires maken

Gel-a-Peel is super populair onder jongen meiden en is dan ook echt ontzettend leuk. Met dit speelgoed kan je zelf accessoires zoals oorbellen, armbanden, tiara’s en kettingen maken.

De vloeistof die wordt meegeleverd wordt hard en is vervolgens een gel achtige substantie die niet meer kapot gaat, waardoor je een ontwerp kan maken en daarna een toffe accessoire hebt die je eindeloos kunt dragen.


18: Regenboog zeemeermin Barbie

Nog een geweldige Barbie pop. Geen standaard blonde pop met roze jurk maar een regenboog versie, wow! Meiden van 10 jaar vinden regenbogen fantastisch en zullen daarom staan te springen om met deze geweldige barbiepop te spelen.

Ze heeft een staart in plaats van benen waardoor het een zeemeermin is en daardoor een nieuwe aanwinst op hun standaard poppen collectie. Elk meisje vindt dit cadeau helemaal geweldig.


19: Alles van Lego Friends

Een andere populaire reeks aan speelgoed is LEGO Friends. Heeft het meisje waar jij een cadeau voor zoekt al veel L.O.L. en Barbie poppen, dan is LEGO Friends een ideaal cadeau!

Deze boomhut is een goed voorbeeld van een tof cadeau die niet duur is. Hier kunnen de meiden met al hun poppen in spelen, maar er zitten ook 3 Friends poppetjes bij. Een complete set waar ze uren zoet mee zijn.


20: Strikjes haarspeldjes voor 10 jarige meiden

10 jarige meiden vinden het geweldig om er leuk uit te zien. Ze houden van schattige jurkjes, strikjes en schoenen. Op deze leeftijd gaan ze zich steeds vaker zelfstandig aankleden en willen ze ook leren om zelf hun haren leuk te doen.

Met deze leuke strikjes kunnen ze gemakkelijk zelf hun haren vast zetten of een plukje vlechten en langs hun hoofd vastmaken. Het sluit aan bij hun interesses en zorgt ervoor dat ze er schattig uit zien!


De leukste cadeautjes voor 10 jarige jongens

Ook cadeautjes voor 10 jarige jongens komen aan bod. Jongens willen graag stoere cadeaus en zijn graag sportief bezig. Natuurlijk zijn deze cadeaus ook weer geschikt voor de meiden, al zij graag met stoerder speelgoed aan de slag gaan. We weten zeker dat tussen de 30 cadeaus uit dit artikel een gepast optie zit die perfect is voor de 10 jarige die jij wilt verrassen!

21: Lego 3 in 1 Dino

Deze Lego creator set bevat niet 1 cadeau maar 3 cadeautjes voor 10 jarige jongens! Je kunt deze angstaanjagende dino namelijk op 3 manieren bouwen. Zo hebben ze urenlang plezier!

Dino’s zijn bij veel jongens van deze leeftijd een favoriet thema, dus je kunt niet de fout in gaan met dit cadeau. Ze gaan hem fantastisch vinden en kunnen lekker bouwen en spelen met hun eigen dinosaurus.


22: NERF Blaster

NERF is een merk die allemaal wapen achtig speelgoed maakt, maar deze wapens zijn niet gevaarlijk. Het geeft jongens de mogelijkheid om spannende en heldhaftige spellen met elkaar te spelen en op elkaar te schieten zonder elkaar pijn te doen.

Deze blaster wordt het pronkstuk in hun collectie, maar NERF biedt ook goedkopere en kleinere opties aan. We weten in elk geval zeker dat 10 jarige jongens dit cadeau helemaal te gek vinden.


23: Voetbal

Voetballen is niet perse voor elke jongen weg gelegd, maar als de jongen waar jij een cadeau voor zoekt graag gaat voetballen met vrienden is dit cadeau helemaal top. Een mooie bal waar ze jaren mee kunnen spelen!

Ook voor meiden is dit een fantastisch cadeau, als ze graag een potje voetballen. Weet je het niet zeker? Vraag het dan even aan de ouders. Met deze voetbal kun je natuurlijk ook gewoon overgooien, overtrappen of andere spellen spelen.


24: Pokemon Hoopa V Box

Zoals we eerder al zeiden is Pokemon helemaal de bom tegenwoordig. Iedereen ruilt kaarten op het schoolplein en pronkt met zijn beste kaarten. Deze Box bevat een Hoopa V kaart, waar de jongens op het schoolplein gegarandeerd jaloers op zijn.

Deze kaarten zijn veel waard en hebben altijd speciale eigenschappen waardoor ze bijzonder zijn ten opzichte van een normale kaart. Deze Hoopa V Box is gegarandeerd het grootste succes als het gaat om cadeautjes voor 10 jarige jongens.


25: Digitale Kindercamera

Ook voor jongens is de digitale kindercamera een geweldig cadeau. Deze is in het blauw, maar er zijn meerdere kleuren beschikbaar. Hier kunnen kinderen mee op pas om de leukste herinneringen te maken.

De camera is speciaal gemaakt voor kinderhandjes en kan dus wel een stootje hebben. Het is dan ook niet erg als de camera een keer uit. de handen valt of tegen een muur stoot.


26: Constructie Kraan 100cm

Alles wat te maken heeft met constructie is interessant voor 10 jarige jongens. Graafmachines, werk voertuigen, maar ook deze gigantische constructie Kraan!

Deze kraan is 100 cm lang en komt met een afstandsbediening waarmee je hem kunt bedienen. Kinderen gaan zich kosteloos vermaken en zullen uren vol plezier beleven met hun nieuwe bouw speelgoed.


27: Knutselpakket om vulkaan te maken

Lava en vulkanen zijn super cool voor zowel kinderen als volwassen. Hoe gaaf is het om hier meer over te leren? Met dit pakket kunnen kinderen hun eigen vulkaan maken!

Het is een creatief proces waarin ze de vulkaan eerst gaan schilderen en wanneer hij klaar is kunnen ze hem laten uitbarsten. Dit is leerzaam en leuk voor kinderen en hun ouders.


28: Skate Board

Skate boarden was vroeger al cool voor jongetjes, maar is het nog steeds. Veel jongens vinden het leuk om zichzelf uit te dagen en nieuwe trucjes te leren. Misschien is het handig om wat beschermingsmateriaal bij het cadeau te doen voor de kids zich bezeren.

Kniebeschermers en elleboogbeschermers of een helm kunnen zeker geen kwaad. Maar als je de kinderen leert om op te passen kan er zeker op een verantwoorde manier met het skate board worden gespeeld.


29: Lego Monster Jam Truck

Deze Monster Jam Truck trekt de aandacht van alle kinderen. Hij kan op 2 manieren worden gebouwd waardoor je niet 1 speelgoedauto maar 2 auto’s hebt. Ze kunnen ermee racen en driften en vinden hem helemaal te gek.

De auto rijdt uit zichzelf als je hem naar achteren trekt en los laat, waardoor kinderen zowel binnen als buiten met de auto kunnen spelen. Hij ziet er ook nog eens ongelofelijk stoer uit.


30: Mini Tafelvoetbal

Tafelvoetbal is een geweldig spel voor jong en oud, of je nu wel of niet van voetbal houdt. Hij past perfect tussen de cadeautjes voor 10 jarige, maar kan ook zo aan een 40 jarige cadeau worden gedaan.

Deze mini versie kan mooi op de kinderkamer staan en zorgt ervoor dat kinderen samen de grootste lol hebben en lekker competitief met elkaar kunnen spelen. Kun jij het winnen van de kinderen?


Nog niet gevonden wat je zocht?

Bekijk meer cadeau inspiratie:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *